De gevolgen van Prilosec

De gevolgen van Prilosec


Prilosec is de merknaam van de generieke geneesmiddelen omeprazol en omeprazol / natriumbicarbonaat. Het gestelde voorwaarden zoals zure reflux, oesofagitis, dyspepsie, maagzweren, gastro-oesofageale reflux, maagzuur (brandend maagzuur), verschillende endocrine adenoom syndroom, stressgastritis profylaxe, systemische mastocytose en gerelateerde aandoeningen die voortvloeien uit een overschot van veel maagzuur .

Identificatie

Prilosec behoort tot de klasse protonpompremmers (PPI) van drugs.

Functie

PPI werken om het enzym in de wand van de maag die verantwoordelijk is voor het vervaardigen van zuur blokkeren. "De vermindering van zuur voorkomt zweren en kan elke zweren die bestaan ​​in de slokdarm, maag en duodenum te genezen," volgens medlineplus.

Kenmerken

Terwijl je eet, massa's kleine pompen die zich binnen de bekleding van uw maag te genereren zuur om het voedsel afbreken. "Normaal gesproken uw onderste slokdarm sluitspier (LES) werkt als een deur openen en sluiten te laten eten gaan van uw slokdarm in je maag. Wanneer uw LES ontspant, overtollige zuren stromen up, of reflux, in uw slokdarm, waardoor de pijnlijke gevoel van brandend maagzuur, "aldus Prilosec.com.

types

Prilosec is alleen op recept verkrijgbaar in 10, 20 en 40 mg capsules. Prilosec OTC (over the counter) is een vertraagde tablet release die 20,6 mg van omeprazol magnesium bevat, overeenkomend met 20 mg omeprazol.

Kenmerken

De precieze dosering en duur van Prilosec toegediend kan variëren afhankelijk van de aard van uw aandoening. Prilosec OTC wordt gebruikt als een twee weken durende behandeling van maximaal drie keer per jaar.

overwegingen

Bijwerkingen van Prilosec onder meer rugpijn, diarree of constipatie, duizeligheid, hoofdpijn en maagklachten of pijn.