De gevolgen van Mercury vullingen op de nieren van volwassenen

Al jaren, velen vreesden dat het kwik in tandvullingen veroorzaakte schade aan de nieren en andere gezondheidsproblemen bij volwassenen en kinderen.

Een rapport van de Food and Drug Administration in juli 2009 merkte op dat tandvullingen met kwik geen risico voor volwassenen en / of kinderen vanaf de leeftijd van zes gezondheid. De uiteindelijke conclusie van dit rapport is gebaseerd op gegevens van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over een periode van jaren.

informatieve vrijlating van de regering verklaarde dat, "Terwijl elementair kwik is in verband gebracht met nadelige gevolgen voor de gezondheid op hoge posities, de levels vrijgegeven door tandheelkundige amalgaamvullingen zijn niet hoog genoeg om schade te veroorzaken bij patiënten."

Hoewel de FDA geen bewijs gevonden dat amalgaam kwik droeg een lange termijn gevaar voor de gezondheid, het agentschap verhoogde het risiconiveau van een klasse 1, een laag risico, klasse 2, een gematigd risicoprofiel die voorzorgsmaatregelen voor het gebruik ervan draagt.

Geschiedenis

Amalgaam kwik tand vulling is gebruikt sinds het midden van de jaren 1970. De Centers for Disease Control Preventie zei dat de stof is veilig, gezond en effectief voor de behandeling van tandbederf. Het centrum zei dat populair blijft vanwege de lage kosten en de blijvende gevolgen

Identificatie

Kwik is een metaal dat wordt gevonden in de aarde en in vele producten, zoals gloeilampen, batterijen, thermometers en tandvulling genoemd amalgaam. Het is giftig en kan schadelijk zijn voor het milieu zijn als niet die van weggegooid op een correcte manier.

blootstelling aan kwik gebeurt door het eten van besmet voedsel, zoals sommige vissen; het drinken van vervuild water; en door sommige soorten medische en tandheelkundige procedures. Het is bewezen dan hoge niveaus van kwik kan ernstige schade toebrengen aan de hersenen, nieren en voor de foetus.

Amalgaam wordt gemaakt door gelijke delen van elementair vloeibaar kwik een legeringspoeder van veelal zilver en sommige tin en koper.

overwegingen

Gevreesd wordt dat het kwik in amalgaamvullingen releases giftige dampen in de tijd. Patiënten kunnen deze dampen op te vangen door het inademen of inname van hen.

Echter, volgens de FDA het Centrum voor Apparaten en Radiologische Gezondheid van Dr. Susan Runner, waarnemend directeur, afdeling Anesthesiologie, General Hospital, Infectie controle en Dental Devices, "Patiënten lopen geen risico voor de lange termijn, kwik gerelateerde nadelige gezondheidseffecten evenementen. Er hebben slechts 141 gerapporteerde bijwerkingen dan 20 jaar. Geen resulteerde in de dood. "

Theorieën / Speculatie

Ondanks rapporten die door de FDA en tandheelkundige beroepsorganisaties wervend zijn gebrek aan gevaar, er zijn mensen die nog steeds geloven dat tandheelkundige kwik vormt een bedreiging voor de gezondheid van volwassenen, kinderen en de nog ongeboren.

In een augustus 2009 artikel geschreven door Mike Adams, redacteur van NaturalNews.com, (referentie 3), verwijzen naar de FDA gerapporteerde resultaten van de studie over de veiligheid van kwik vullingen, zegt hij: "Wat deze zogenaamde 'wetenschappelijke' sluiting eigenlijk zegt is dat kwik vullingen niet produceren kwikdamp of kwik stof. Maar iedere tandarts kan u vertellen dat het boren op kwikvullingen produceert kwik stof die onmiddellijk is ingeademd door de patiënt (en de tandarts) .... "

Waarschuwing

De FDA heeft aanbevolen dat bepaalde waarschuwing verklaringen, in opdracht van de klasse verandering van de stof, moet worden opgenomen in het product amalgaam labeling. Deze lijst geeft een waarschuwing tegen het gebruik van amalgaam bij patiënten met kwik allergie; een waarschuwing dat tandheelkundige professionals gebruiken voor voldoende ventilatie bij het hanteren van amalgaamvullingen; en een verklaring bespreken van de wetenschappelijke gegevens over de voordelen en risico's van tandheelkundige amalgaam, inclusief de risico's van geïnhaleerde kwikdamp.