De gevolgen van Evening Primrose op het verminderen van lichaamsvet

De gevolgen van Evening Primrose op het verminderen van lichaamsvet


In Noord-Amerika, Azië en Europa groeit een wilde genaamd Evening Primrose. De plant werd genoemd Evening Primrose, omdat de bloemen bloeien in de avond. Olie in de zaden van teunisbloem is sterk geconcentreerd in gamma-linoleenzuur (GLA), een lid van de omega-6 familie die essentieel vetverlies. Volgens Ultimate Fat Burner, is er bewijs voor de theorie van vetverlies te ondersteunen tijdens het gebruik van teunisbloemolie over een korte periode van tijd. Teunisbloemolie capsules kunnen worden gekocht in reformwinkels.

Betekenis

Verbranden van calorieën is essentieel voor vet verlies. Evening Primrose olie is getest in verschillende case studies voor meer dan 40 jaar aan het vermogen van de olie om calorieën te verbranden te bepalen. In 1979 werd een GLA studie uitgevoerd met behulp van 38 mensen. Volgens In-House Pharmacy, de helft van de groep duurde vier teunisbloemolie capsules per dag gedurende acht weken. Deze groep verloor gemiddeld 9 pond. Vier leden van de studie ingenomen acht capsules per dag vertoonden een gemiddeld gewichtsverlies van 23 pond. De overige vijf mensen toonden geen gewichtsverlies.

Functie

Het activeren van bruin vet, die gespecialiseerd zijn vetcellen, is de functie van teunisbloemolie. Bruine vetcellen maken 10 procent van vet in het lichaam en zijn verantwoordelijk voor het verbranden van calorieën. De zwaar GLA-geconcentreerde olie van het plantenzaad versnelt bruin vet, dat reeds de mogelijkheid om 25 procent van de mensen calorieën consumeren verbranden.

overwegingen

Het bepalen van hoe dicht je bij je ideale gewicht zal u helpen beslissen of teunisbloemolie zal helpen bij het verminderen van uw lichaamsvet. Studies hebben aangetoond dat zij die dicht bij hun ideale gewicht toonde geen verandering in lichaamsvet. Omdat de olie is hoog in omega-6 vetzuren, Evening Primrose Oil is gunstig voor een groot aantal gezondheidsproblemen, ongeacht of je in staat bent om gewicht te verliezen zijn.

Waarschuwing

Raadpleeg uw arts alvorens kinderen dit supplement. Evening Primrose olie wordt niet aanbevolen voor gebruik door mensen met epilepsie. Verlaagde effectiviteit van de olie is aangetoond bij mensen die lijden aan deze ziekte.

Bijwerkingen

Raadpleeg uw arts als u hoofdpijn, misselijkheid en diarree of huiduitslag ervaren na inname van teunisbloemolie.