De gevolgen van Cardio Tussen Gewichtheffen Sets

De gevolgen van Cardio Tussen Gewichtheffen Sets

Als je weinig tijd hebt, mag u niet de luxe van de mogelijkheid om krachttraining en cardio afzonderlijk uit te voeren. Als u nog steeds een training die zowel uw cardiovasculair systeem raakt en maakt je sterker, maar wilt, wat je kunt doen is invoegen korte uitbarstingen van cardio in uw rust tussen gewichtheffen sets. Dit kan een positief effect op je opleiding, maar voert ook een aantal nadelen.

Rust tussen de sets

Wat uw trainingsdoelen, een rust tussen uw gewichtheffen sets nodig. Hoe lang u rust geven, hangt af van wat voor soort training je doet, merkt sterkte coach Jeremy DuVall op de Men's Fitness website. Als je traint voor spieruithoudingsvermogen u hoeft alleen maar 30 tot 45 seconden tussen de sets. Voor spiergroei wordt dit zelfs 60 tot 90 seconden, terwijl de sterkte u 2-4 minuten en 04:57 minuten stroom nodig. In plaats van zitten rond, praten met vrienden of de tijd te doden, gebruik maken van deze rusttijden voor cardio.

Verhoogde calorieverbranding

Cardio is een effectieve methode voor het verbranden van calorieën. Een half uur van het opheffen van gewichten verbrandt tussen de 90 en 133 calorieën, maar toch dezelfde hoeveelheid tijd besteed fietsen verbrandt 210-311, terwijl het draait op een negen-minuten-mijl tempo verbrandt 330-488 calorieën. Bij het trainen voor gewichtsverlies dit uw vooruitgang kan versnellen door het creëren van een grotere calorie tekort.

verminderde prestaties

Vanuit een geestelijke oogpunt, kunt u vinden u niet volledig kunnen concentreren op beide vormen van training, wanneer afwisselend de twee. Uw gewichtheffen prestaties waarschijnlijk zal worden aangetast ook. Dit is met name het geval bij het uitvoeren van high-intensity lagere lichaam beweegt zoals back squats of deadlifts. Je hebt een volledige 2-4 minuten rust om uw spieren de tijd om te herstellen. Als sterkte is je doel, springen op de roeimachine of elliptisch tussen de sets is geen goed idee.

specificiteit

Voor algemene fitness en gewichtsverlies, het mengen van cardio en gewichten kan de uitdaging van uw training te verhogen, beter gebruik maken van de tijd en de nadelen van verminderde prestaties zullen geen invloed op uw algemene doelstellingen. Kinesiologist Amy Ashmore van de IDEA Health en Fitness Association raadt het plannen van uw kracht en cardio supersets, zodat ze overeenkomen met uw doelen. Voor vet verlies en het verbeteren van cardio fitness, uit te voeren high-intensity interval, zoals een 30-seconden sprint op een stationaire fiets, tussen uw gewichtheffen sets. Verminder de intensiteit en verlengen de cardio tijd, maar houd het tillen van zware om uithoudingsvermogen op te bouwen, of ga echt het licht met je cardio en gebruik het als een manier om de tijd te vullen terwijl u herstelt van een zware gewicht set.