De feiten over Male Depressie

Depressie gaat vaak gediagnosticeerd bij mannen als gevolg van hun neiging om te ontkennen en onderschatten hun symptomen, volgens het National Institute of Mental Health. Screening tests worden vaak gebruikt om te bepalen of een patiënt depressief en behandeling vereist.

Betekenis

Depressie is een ernstige aandoening voor iedereen die lijdt aan het. Mannen hebben meer kans om zelfmoord te plegen dan vrouwen wanneer ze ervaren depressie, mogelijk een gevolg van hun terughoudendheid om behandeling te verkrijgen.

symptomen

Mannen vaak beschrijven hun symptomen van depressie zoals vermoeidheid, slaap problemen, prikkelbaarheid, gewelddadig en riskant gedrag en verlies van interesse of zorg in het werk en hobby's.

types

Vormen van depressie het meest gezien bij mannen behoren grote ontwrichtende aandoening, die meestal interfereert met alle aspecten van het dagelijks leven, dysthymie en bipolaire stoornis.

misvattingen

Er wordt aangenomen dat men depressie niet zo vaak als vrouwen doen hebben ervaren; echter, is het vaak een kwestie van mannen die de staat met alcohol-en drugsmisbruik, verzet tegen de geestelijke gezondheid behandeling of het verbergen van emoties om een ​​gevoel van mannelijkheid te behouden.

Preventie / Solution

Verschillende antidepressieve medicijnen beschikbaar zijn voor mannen gediagnosticeerd met een depressie. Ze werken effectief en veilig naar de chemicaliën in de hersenen dat emoties beïnvloeden verhogen.