De Engine Specificaties voor een 1996 Ski-Doo 380

De Engine Specificaties voor een 1996 Ski-Doo 380


Sneeuwscooter is een winter activiteit die gedurende de afgelopen jaren is toegenomen in populariteit. Gezien het feit dat de rijders genieten van een gevoel van avontuur en een leuke activiteit te doen met familieleden, is het niet moeilijk te zien waarom. Een groot scala aan sneeuwscooter modellen zijn beschikbaar. Elke sneeuwscooter heeft verschillende specificaties van de motor dat de dingen zoals snelheid en het koppel beïnvloeden. Belangrijke motor specificaties voor een 1996 Ski-Doo 380 omvatten de starter, verplaatsing, de motor beroerte en motortype.

Beginner

Starters zijn verantwoordelijk voor het draaien van de motor die het mogelijk maakt het voertuig te starten. De 1996 Ski-Doo 380 gekocht kan worden met ofwel een pull start of een elektrische start. Een pull start kan je 1996 Ski-Doo 380 meer kosteneffectief te maken. Natuurlijk, er is vaak moeilijk bij het starten van pull-start-motoren. Trek starts kunnen ook complicaties met de pull touw breken of niet terug te deinzen. Wilt u deze complicaties te vermijden, kunt u kiezen voor een elektrische start. Elektrische start, hoewel duurder, hebben meer populair in kleine motoren geworden. Hoewel een elektrische start kan gaan in een motor, is het vaak makkelijker om te vervangen. Elektrische start ook gemakkelijker te gebruiken.

Verplaatsing

De 1996 Ski-Doo 380 heeft een cilinderinhoud van 380cc. Verplaatsing van een motor geeft de grootte en het motorvermogen. Er zijn andere factoren die de hoeveelheid stroom die een motor kan omvatten compressieverhouding in de cilinders en inductie systeem beïnvloeden. Alle factoren moeten worden overwogen bij het vergelijken van één motor naar de andere.

engine Stroke

1996 Ski-Doo 380s twee-takt motoren. In twee-takt motoren, is er een compressieslag en een krachtige slag. De compressieslag zorgt ervoor dat de zuiger om omhoog te gaan en comprimeren van een brandstof / luchtmengsel. De arbeidsslag veroorzaakt brandstof te ontsteken, het besturen van de zuiger naar beneden. Tijdens de neerwaartse beweging van de zuiger, wordt de krukas gedraaid en het brandstof / luchtmengsel onder druk. Naar de bodem van de slag, een uitlaat geopend, waardoor uitlaatgassen worden vrijgegeven. Een inham opent vervolgens, waardoor nieuwe brandstof en lucht te haasten voor de volgende compressie cyclus.

engine Style

De 1996 Ski-Do 380 heeft een horizontale in-lijn motor met twee cilinders. De cilinders zijn indien de motor slagen optreden. De horizontale in-line verwijst naar hoe de cilinders in de motor zijn neergelegd. Dit heeft geen invloed op de snelheid of de behandeling van de motor, maar helpt bij de structuur van de sneeuwscooter, waardoor een compacte grootte en vorm.