De effecten van uitdroging bij zwangere vrouwen op de baby

De effecten van uitdroging bij zwangere vrouwen op de baby

De meeste zwangere vrouwen moeten drinken acht tot 12 8-oz. glazen water per dag, maar dit bedrag kan variëren tussen individuen. Tijdens de zwangerschap, je lichaam is afhankelijk van water voor extra functies, en niet genoeg water kan negatieve gevolgen hebben voor uw groeiende baby. In de vroege stadia van de zwangerschap, uw bloedvolume breidt om uw baby en de placenta te leveren. Water componeert de meerderheid van dit bloed inhoud in de vorm van plasma. vruchtwater Je baby's is in eerste instantie gevormd uit water je drinkt ook. Symptomen van ochtendmisselijkheid zoals braken kunt u meer kwetsbaar voor uitdroging te maken.

Heat Verordening

Uitdroging kan leiden tot oververhitting van de moeder. Water helpt bij warmteregulatie voor alle personen, maar het wordt vooral belangrijk tijdens de zwangerschap. Oververhitting wordt gemakkelijker tijdens de zwangerschap, omdat je lichaam niet in staat is om zichzelf te ontdoen van de warmte zo gemakkelijk. In een poging om dit te compenseren, kan je lichaam sneller en meer zweten, wat betekent dat je verliest ook extra water. Als de temperatuur stijgt tot 102 graden of hoger is, kan je baby ook ervaren oververhitting. Als dit gebeurt in het begin van de zwangerschap, kan dit leiden tot neurale buisdefecten.

Low Vruchtwater

Hoewel er een aantal mogelijke oorzaken voor het ontwikkelen laag vruchtwater, kan moederlijke dehydratie een mogelijke dader. Vruchtwater fungeert als uw baby's support systeem. Het biedt bescherming en demping aan uw ongeboren kind en helpt bij de ontwikkeling van veel van zijn systemen. Lage vruchtwater in de vroege zwangerschap kan leiden tot de ontwikkeling van geboorteafwijkingen of zelfs miskraam. In de latere stadia van de zwangerschap kan vroeggeboorte, groeivertraging van de baby of arbeid complicaties zoals vereist keizersnede of compressie van de navelstreng.

andere risico's

Naast de mogelijke maternale risico van vermoeidheid, constipatie en inadquate moedermelk productie, kan uitdroging leiden tot andere gezondheidsproblemen voor baby. Water speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van afval en in de lever en nieren functies voor zowel u als uw baby. Uitdroging kan leiden tot in adequate verwijdering van afvalstoffen uit de cellen van uw baby en zet druk op zijn lever en de nieren. Uitdroging in het derde trimester daadwerkelijk kan leiden tot samentrekkingen van de baarmoeder en leiden tot vroeggeboorte.

speciale overwegingen

In aanvulling op het drinken van voldoende water tijdens de zwangerschap, zijn er andere factoren die je zou moeten overwegen om uitdroging te voorkomen. Beperk dranken met veel suiker of cafeïne, omdat ze eigenlijk als diuretica kan dienen. Het uitoefenen of overexerting in warme of vochtige omgevingen kan het risico op oververhitting, wat kan leiden tot uitdroging sterk toenemen. Bij het afwijken van uw normale routine, zoals bij het reizen, zeker gehydrateerd te blijven en hebben water of andere vloeistoffen gemakkelijk bereikbaar.