De effecten op lange termijn op dieet

De effecten op lange termijn op dieet


Het is moeilijk om advertenties en tv-shows te vertellen je dunner is beter negeren. Echter, het verliezen van gewicht is niet iets dat 's nachts gebeurt, en het houden van het af kan een full-time baan. Wat de meeste mensen niet weten is dat op lange termijn dieet een serieuze tol op je lichaam kan nemen. Weten die lange-termijn effecten voor het starten van een dieet kan het verschil maken tussen het behoud van een goede gezondheid en het openen van jezelf aan een verscheidenheid van gezondheidsproblemen.

Voedingstekorten

Diëten kan je nodig hebt om calorieën te beperken door het beperken of verbieden van bepaalde levensmiddelen of groepen. Gedurende een lange periode kan leiden tot een gebrek aan voedingsstoffen het lichaam nodig heeft. Voedingstekorten die zich kunnen ontwikkelen omvatten vitamine B-12, ijzer, calcium, kalium en natrium. Volgens Epigee, kunt u bloedarmoede na verloop van tijd als gevolg van een gebrek aan ijzer geworden. U kunt osteoporose en botfracturen te verbeteren doordat er onvoldoende calcium, en het gebrek aan kalium en natrium kan leiden tot hartproblemen.

Jojo-dieet

Crash diëten beloven snel gewichtsverlies door te ontnemen je calorieën leert kan leiden tot ongezonde eetgewoonten. Snel gewichtsverlies werpt vooral spieren en water die gemakkelijk zo snel weer kan worden bereikt als je begint normaal te eten. Op de lange termijn, kan je eindigen in een jojo-dieet cirkel waar je verliest en weer het gewicht over en weer. Volgens US News and World Report, jojo-dieet kan metabole en cardiovasculaire aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk veroorzaken.

Boulimia nervosa

Boulimia nervosa is een eetstoornis, dat is een ander effect van de lange termijn dieet. Volgens Helpguide.org, zeer strenge diëten hebben meer kans op boulimia veroorzaken. De wortels van boulimia worden ingesteld wanneer je geobsedeerd met voedsel uw streng dieet verbiedt geworden. Ontnemen je lichaam van deze voedingsmiddelen resulteert in krachtige cravings je kan uiteindelijk geven aan. Als u binge op de verboden voedsel, gevoelens van schuld en mislukking volgt al snel dat je zou kunnen duwen overgeven het voedsel in een poging om de calorieën uit je lichaam te krijgen. Boulimia kan ernstig beïnvloeden uw gezondheid en zet je een verhoogd risico op nierfalen, onregelmatige hartslag en zelfs de dood.

Huid, haar en nagelproblemen

Uw fysieke verschijning kan ook te lijden als gevolg van de lange termijn dieet. Veel voedingsmiddelen die u te beperken wanneer dieet bevatten water en vetten. Wanneer u uw lichaam niet voldoende hoeft te hydrateren en te voorzien van het vet die het nodig heeft om te functioneren, kan uw huid ruw te krijgen, kan je haar droog te krijgen en beginnen te vallen uit, en uw nagels kunnen broos krijgen. Het drinken van veel water, het verhogen van uw inname van vet, en het eten van groenten en fruit kan helpen deze problemen op te lossen.