De effecten op de gezondheid van de twee bieren per dag

De effecten op de gezondheid van de twee bieren per dag

Open te breken een paar biertjes na een lange dag is iets wat veel mensen kijken uit naar en te genieten als onderdeel van hun avond routine. Als u één van deze mensen bent, is het verstandig om te overwegen wat die twee biertjes per dag zou kunnen doen voor uw gezondheid, een deel van het potentieel gunstige en een deel van het potentieel schadelijk. Zodra u alle benodigde-bier-gerelateerde feiten, kunt u bepalen of de drank blijft een plekje verdienen in uw dagelijkse voeding.

Zorgen over je taille

Een bierbuik is geen mythe. Te veel bier, zoals te veel van te eten of te drinken, kan ertoe leiden dat u ongewenste ponden te krijgen. Als u geen rekening met de calorieën in twee biertjes per dag in je dagelijkse calorie-inname, kan je uiteindelijk het verkrijgen van gewicht. Dit geldt met name als je niet genoeg calorieën te verbranden om de twee bieren te ontkrachten. Los van hoe je misschien niet de manier waarop een bierbuik kijkt, overgewicht komt met extra gezondheidsrisico's, zoals een hogere kans op het ontwikkelen van type-2-diabetes of hart- en vaatziekten. Twee reguliere bieren klok in om ongeveer 306 calorieën, terwijl twee lichte bieren toevoegen 206 calorieën aan je dagelijkse voeding.

Voordelen van Beer

Er is ook goed nieuws als het gaat om het drinken van een matige hoeveelheid bier per dag. Volgens een 2008 artikel gepubliceerd in "Biofactors," het drinken van een matige hoeveelheid kan het risico op hart-en vaatziekten te verminderen. De verbindingen in de hop gebruikt om bier te maken kunnen helpen verlagen van uw cholesterolgehalte en het risico van verharding van de slagaders, twee risicofactoren voor een hartaanval. Matige inname van bier kan ook een stimulans botmineraaldichtheid, merkt een 2009 artikel gepubliceerd in het 'American Journal of Clinical Nutrition. " A 2010 artikel gepubliceerd in het "Journal van de Europese Academie voor Dermatologie en Geslachtsziekten" meldt dat bepaalde verbindingen in de sector hop ook zou kunnen helpen bij het voorkomen van huidkanker en andere huidaandoeningen.

Wacht ... Het is niet allemaal goed

Het artikel in het 'American Journal of Clinical Nutrition "merkt op dat terwijl een matige bier inname kan helpen behouden botdichtheid, het drinken van grote hoeveelheden kan het tegenovergestelde effect hebben, waardoor het risico van zachte botten en osteoporose toe. Zwaar drinken is niet goed voor je hart niet. De Centers for Disease Control and Prevention meldt dat zwaar drinken, met inbegrip van te veel bier, plaatst je op een verhoogd risico voor de lever en alvleesklier problemen, bepaalde vormen van kanker en een ongeval veroorzaakt letsel of de dood.

Bier en uw dagelijkse voeding

De truc om plukt de positieve gezondheidseffecten van bier en het vermijden van de negatieve effecten is om te drinken met mate. Volgens de CDC, matiging betekent dat vrouwen drinken niet meer dan een drankje per dag en dat men niet meer dan twee. Een 12-ounce bier is gelijk aan een drankje. Als u een man bent, misschien twee biertjes per dag een positief effect op je gezondheid hebben, maar als je een vrouw bent, die twee biertjes per dag zou kunnen doen meer kwaad dan goed. Vrouwtjes moet vasthouden aan een biertje per dag om de potentiële voordelen van de drank te plukken.