De echte manier om een ​​platte buik Get

De echte manier om een ​​platte buik Get


Als Amerikanen blijven tot gewichtstoename, gewichtsverlies bedrijven blijven profiteren. Het internet en televisie zijn verzadigd met reclame gericht op het verkopen van producten en programma's die beweren dat je een platte buik te geven, snel. Maar dure machines alleen zal niet geven u het wasbord abs u wenst. Voordat u waden door de talloze gewichtsverlies advertenties, stoppen en denken. Ga terug naar de basis om een ​​strakke taille te krijgen.

instructies

1 Let op wat je eet. Dieet is de eerste sleutel tot een platte buik. Vechten de bobbel vraagt ​​om een ​​uitgebalanceerd dieet van eiwitten, groenten, fruit en granen. Vermijd geraffineerde suikers en meel, die insuline niveaus kan verhogen en vet toe te voegen aan de buik. Sommige voedingsmiddelen kunnen ook een opgeblazen gevoel veroorzaken. Zetmeelrijk voedsel zoals witte rijst, aardappelen en brood geven veel mensen een opgeblazen buik, ongeacht hoeveel vet ze kunnen dragen. Voedingsmiddelen met een hoog sorbitol, zoals appels, pruimen, bananen en dieet dranken met kunstmatige zoetstoffen kunnen ook een opgeblazen gevoel veroorzaken. Als u van plan bent om uit te gaan, of moet je maag te zijn in topconditie, niet eten deze voedingsmiddelen op dezelfde dag.

2 Haal je vitaminen. Volgens maart 2010 Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, vitamine D een effect op buikvet. Een studie gepubliceerd in het tijdschrift laat de directe correlatie tussen een tekort aan vitamine D en een toename van spiermassa vet. Naast vitamine D tekort aan zink, selenium en vitamine E kunnen schildklierfunctie beïnvloeden. Een trage schildklier pond aan de maag door het vertragen van de stofwisseling. Voeg een dagelijkse multivitamine om uw dagelijkse regime te helpen verminderen de grootte van uw taille.

3 Werk je kern. Crunches zijn goed, maar ze werken alleen de spieren aan de voorzijde van uw buik. Zoek een routine die uw core of alle spieren op je buik werkt. Een grote kern-gebouw oefening vaak gebruikt door atleten wordt genoemd "planken". Om een ​​plank te doen, krijgen in push-up positie. Maar in plaats van het zetten van uw gewicht op je handen, plaats uw ellebogen en onderarmen op de vloer voor je. Uw voeten moeten uit elkaar achter je en je moet op je tenen. Probeer om deze positie vast te houden gedurende 60 seconden. Herhaal dit drie keer. Als je strijd om gelijke tred te houden voor zo lang, houden zo lang als je kunt en op te bouwen naar de volle minuut.

4 vet te verbranden. Honderd crunches per dag zal niet geven u een platte buik als er een laagje vet dat je buik. Spieropbouw en toning oefeningen kunnen geven u een afgezwakt buik, maar ze niet vet te verbranden. Cardio-oefeningen zoals aerobics, fietsen, zwemmen, joggen en touwtje springen zijn essentieel voor het verkrijgen van een platte buik, omdat ze helpen je lichaam metaboliseren vet.

Hints

  • Genetics heeft een enorme invloed op de vorm van je buik. Het betekent niet dat je een platte buik niet kan krijgen, maar wees niet ontmoedigd als het niet snel gaat.
  • Je kunt niet vet te verbranden van dezelfde zone van het lichaam. Vetverdeling wordt bepaald door de genetica, en je moet gewicht totale verliezen voordat u een vermindering van buikvet te zien. Oefeningen die gericht zijn op de buik enige toon of spieren op te bouwen - ze niet vet te verbranden.