De Easy Ab Diet

De Easy Ab Diet


Sterke, gedefinieerde buikspieren zijn een van de meest gewilde lichaam trekken. Zowel mannen als vrouwen droom van een platte, gespierde abs, maar het is niet altijd duidelijk hoe deze abs te krijgen.

U kunt niet hoek verkleinen

Hoewel bepaalde oefeningen en bepaalde machines klinken alsof ze inch kunnen opstijgen je armen, dijen en buik, ze gewoon niet kan; ze kunnen alleen trainen en de spieren, die moet worden onthuld door geleidelijk vet over je hele lichaam verminderen ontwikkelen. Spot het verminderen is een van de grootste misvattingen van de fitness-wereld, omdat veel mensen ten onrechte denken dat je kunt een deel van het lichaam om gewicht te verliezen uit te richten. Daarom is het doen van een duizend crunches elke dag zal niet noodzakelijkerwijs helpen om grote abs te bereiken; je nodig hebt om uw dieet aan te passen ook.

Verspreid maaltijden gedurende de dag

De belangrijkste verandering die je kunt maken is om te eten 5-6 kleine maaltijden per dag in plaats van 2 tot 3 grotere. Het eten van kleinere maaltijden kan u helpen te voorkomen dat te veel eten, en meer regelmatig eten gedurende de dag kan je stofwisseling te verhogen en u helpen om vet te verbranden. Enkele van deze maaltijden moet gezond, eiwit-zware snacks, zoals noten of kaas. Daarnaast proberen om voedingsmiddelen die niet zwaar zijn verwerkt te kiezen.

Verminder Calorieën

Het doen van eenvoudige dingen, zoals het verminderen van specerijen zoals suiker en ketchup, evenals alcohol, kan drastisch verminderen van het aantal calorieën dat je eet zonder dat je honger of energie niveaus.

Eet goed vet, hoog eiwit, complexe koolhydraten

Hoewel verzadigde vetten zijn de schuld voor het verpakken aan onnodige pond, moet je niet proberen om alleen vetarm voedsel verbruikt. Experts hebben aangetoond dat alle soorten vet zeer goed voor ons kan zijn, helpen ons lichaam om te functioneren, en zijn cruciaal voor gewichtsverlies. Daarnaast kunt u het gewichtsverlies het meest gemakkelijk te bereiken door het vermijden van enkelvoudige koolhydraten (zoals wit brood) en het selecteren van volkoren, vezelrijke koolhydraten. Ten minste 30 procent van calorieën afkomstig moet zijn uit eiwit, en ten minste 15 procent vet.

Oefening

Wanneer het proberen om je buikspieren te onthullen, cardiovasculaire oefeningen zijn het meest belangrijk. U moet ten minste 30 minuten van aërobe activiteit te doen om te beginnen met ideale gewichtsverlies voordelen van de oefening. Later, als je eenmaal een voldoende hoeveelheid vet verbrand om je buikspieren te onthullen, je kunt ze verder ontwikkelen met crunches, been liften, side crunches, etc.