De Dichtstbijzijnde Shenandoah wandelpaden DC

De Dichtstbijzijnde Shenandoah wandelpaden DC

Op dagelijkse basis, de "natuur" voor een DC bewoner betekent meestal joggen door Rock Creek Park of een wandeling door kersenbloesems op de National Mall. Voor een beetje meer avontuur, isolatie en hoogte, Washingtonians hoofd 2,5 uur west naar een lange, smalle deel van de Blue Ridge Mountains voor een panoramisch uitzicht en een verfrissende top-down cruise op Skyline Drive. Shenandoah National Park beschikt over meer dan 500 mijl van paden, een netwerk dat door een afwisselend instellingen en moeilijkheidsgraden slingert.

Appalachian Trail

Van de 2.184 mijl die de Appalachian Trail, 101 van die kruis door Shenandoah National Park omvatten. Het pad van het parcours door het park is niet precies op afstand, en kruist de belangrijkste ridgeline Parkway, Skyline Drive, meerdere malen. De weg is in de winter gesloten na een sneeuw, dus dit is een tijd die wandelaars vissen voor de winter wonderland standpunten komen niet zorgen te maken over auto's. De National Park Service stelt een aantal reizen op het spoor van 20 tot 90 mijl en twee tot 13 nachten. U ontvangt geen kabbelende beekjes passeren langs deze route, maar vindt u de beste vista voor vele mijlen tijdens de bergtop trek te krijgen.

Old Rag Mountain

populairste trail Shenandoah is ook degene waar de parkwachters hebben het vaakst te vinden en te halen wandelaars gaan in de problemen. Old Rag Mountain is een 8-mijl parcours loop met een 3-mijl waar de hoogteverschillen van 2.200 voeten. Een deel van het parcours omvat knijpen door en klauteren op rotsen; wandelaars moeten worden voorbereid op de uitdagende terrein met goede schoenen, veel water en een koplamp als het spoor niet kan worden afgewerkt door donker. Zelfs voor de moeilijkheidsgraad, hoewel, zal je waarschijnlijk niet eenzaam op deze kaart zijn: Als een populaire wandeling trekken bezoekers uit de hele regio, is het vaak overvol. Maak kennis met de trail head bij zonsopgang of wandelen op weekdagen om het verpletteren van de mensen vermijden.

Dark Hollow Falls

Met een kortere lengte op 1,4 mijl heen en terug en een meer gematigde moeilijkheidsgraad dan Old Rag, Dark Hollow Falls is een overvloed aan wilde bloemen, vlinders en vogels afgedekt door een 70-foot cascading stream - een gezicht dat nog beter als de lente komt afvoer komt gieten over de rotsen. Af en toe een beer of bobcat waarneming maakt ook deze kaart een prachtige, steiler versie van uw dagelijkse natuur wandeling langs een goed onderhouden route. Zwarte beren zijn het vaakst gespot in de late zomer rond streams van het park. Handig, het is ook een geweldige tijd voor de mens te zijn op het park als de bladeren beginnen te draaien en barstte in schitterende herfstkleuren.

Limberlost Trail

Als je in de stemming voor een natuurwandeling meer dan een vermoeiende wandeling, hop op een echt toegankelijk parcours op milepost 43. De Limberlost Trail werd oorspronkelijk gebouwd als een Americans with Disabilities Act parcours. Hoewel het upgrades nodig heeft om te voldoen aan de huidige normen, is de 1,3-mijl loop zachtjes gesorteerd en haar 5-foot-brede Greenstone loopbrug maakt het gemakkelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Een deel van het circuit gaat over een promenade en een brug, en bankjes langs de route bieden een uitnodigende respijt. U kunt zien konijntjes, herten en zelfs beren hier, en birdwatchers hou van deze plek om grasmussen, haviken, uilen en nog veel meer.