De CKLS Diet

De CKLS Diet

CKLS betekent colon, nier, lever en milt. De CKLS dieet is niet uw gemiddelde dieet. Bijvoorbeeld, er is geen calorieën tellen of een lijst van voedsel dat je moet eten. In feite is dit type dieet niet zelfs voor gewichtsverlies, maar is eerder gemaakt voor ontgiften. Praat met uw arts voordat u ingrijpende wijzigingen in uw dieet of de vaststelling van de CKLS dieet.

Geschiedenis

Het nieuwe orgaan producten bedrijf werd opgericht in Compton, California in 1976 door Dr Paul Goss, die ook de voorzitter. Goss groeide op in de kleine landelijke gemeenschap van Alcoa, Tennessee. Afstuderen aan Stillman College in Alabama, werd hij een organisch chemicus en een holistische gezondheid practitioner. Naast het runnen van New Body producten, Goss ook lezingen over de hele wereld over de voordelen van de holistische geneeskunde, al is hij geen arts.

Achtergrond

De CKLS dieet bestaat uit het nemen van twee capsules van de CKLS formule per dag. Deze capsules zijn een all-natuurlijke vegetarische formule. New Body Products beweert dat het geen pesticiden niet gebruikt op een van haar producten. Dit bedrijf stelt ook dat de ingrediënten in deze capsules hebben diureticum eigenschappen. Aangezien CKLS is een ontgifting dieet, ogenschijnlijk om dit te bereiken door middel van het reguleren van uw stoelgang en het verdrijven van gifstoffen via de darmen. CKLS beweert dat problemen met de nieren, lever, milt en colon kan worden gecorrigeerd door dit proces.

beweerde Voordelen

New Body Producten moedigt lijners niets anders dan groenten, fruit, organische haver en rauw voedsel te eten bij het nemen van dit kruidenmiddel, beweren dat het reinigen van uw dikke darm, de nieren, de lever en de milt helpt om traagheid te verminderen en uit te roeien stress. Andere voordelen zijn opgesomd door het bedrijf omvatten het voorkomen van vermoeidheid, constipatie, hoofdpijn en dikke darm zakken.

ingrediënten

De CKLS dieet formule bevat aloë vera hars en kamille. Volgens het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, aloë vera is een bekend laxeermiddel. CKLS bevat ook cascara sagarda, waarbij de Drugs.com staten is ook een laxeermiddel, en het diureticum kruid uvaursi. Andere actieve ingrediënten zijn cayennepeper, toorts, eucalyptus, fenegriek, paardebloem en chaparral.

waarschuwingen

Dit colon-zuivering pil mag niet worden gebruikt, zonder eerst uw arts te raadplegen. Bepaalde kruiden kunnen niet worden ingenomen met een aantal over-the-counter en voorgeschreven medicijnen. Dit komt door interactie tussen sommige drugs en bepaalde kruiden. Het bedrijf zelf heeft geen statistische gegevens te bieden om aan te tonen dat dit product effectief is.