De CCW reglement van Safe Gun Handling

De CCW reglement van Safe Gun Handling


Col. Jeff Cooper ontwikkeld wat bekend staat als de & ldquo geworden; Vier kardinaal reglement van Gun Safety, & rdquo; samen met zijn bekende werk, "De moderne technieken van Shooting." Ontworpen om ongelukken rondom wie wapens hanteren te voorkomen, zijn de regels afgekondigd en in de hele wereld overgenomen.

De gemeenschap van het pistool eigenaren die carry licenties, of CCW hebben verborgen, nemen de regels ter harte en oefenen ze dagelijks. Vrijwel elke CCW instructeur gaat over de regels, en moedigt diegenen die een licentie te onthouden en te leven door hen.

Alle wapens zijn altijd geladen

Het behandelen van elk geweer alsof het geladen is en klaar om het vuur neemt afstand van de & ldquo; Ik wist & rsquo; t weet dat het geladen was & rdquo; excuus voor een nalatige ontlading. Omdat degenen die verborgen pistolen dragen hebben de mogelijkheid om een ​​vuurwapen te behandelen meerdere keren per dag, is het belangrijk voor hen om te geloven dat als ze pick-up een pistool, het is geladen.

Laat nooit de Snuit Cover Alles wat je niet bereid bent om te vernietigen

Naar aanleiding van deze regel voorkomt dat een CCW houder van wijzen hun pistool op iets of iemand, tenzij er een duidelijk aanwezig eventuele noodzaak om het te schieten. CCW houders begrijpen dat als een pistool niet is gericht op een specifieke doelgroep, moet het altijd op een veilige plaats, hetzij holster of wees op de grond. Vegen, of verplaatsen van de snuit over iets belangrijks, wordt beschouwd als een slecht-gun handling praktijk.

Houd uw vinger van de trekker

Deze regel is waarschijnlijk ook de meest geschonden, en niet na het is de belangrijkste oorzaak voor iemand te zeggen: & ldquo; Het ging net naast vanzelf & rdquo.; Het is gebruikelijk om te zien de film en televisie personages rennen, springen, en zelfs vechten met hun vinger aan de trekker. Nog in de oorlog in Vietnam, veel foto's toonde de soldaten vaak met vuurwapens met hun vinger rust op de trekker.

CCW licentiehouders worden onderwezen tijdens actieve vuurwapen training om hun trigger finger naast het vuurwapen te houden om ervoor te zorgen dat zij deze regel te gehoorzamen.

Altijd zeker van uw doelgroep

Deze regel zorgt ervoor dat onschuldige mensen don & rsquo; t krijgen geschaad door een persoon die reageert zonder na te denken. Kogels kunnen niet worden teruggenomen na het bakken, en een CCW holder & ldquo; bezit & rdquo; elke kogel die wordt ontslagen van zijn of haar pistool. De CCW gemeenschap heeft geconcludeerd dat het beter is om een ​​moment om ervoor te zorgen van een doel, zelfs bij de geringste risico van blootstelling aan wordt zelf geschaad.