De calorieën verbrand tijdens het fietsen 12 MPH

De calorieën verbrand tijdens het fietsen 12 MPH

Fietsen is een vorm van aërobe oefening die niet-dragende, en die versterkt de beenspieren en het cardiovasculaire systeem. Een van de drie triatlon sport, samen met zwemmen en hardlopen, fietsen is goed duurtraining en brandt een aanzienlijk aantal calorieën of de tijd.

Calorieverbranding Rate

Fietsen verbrandt ongeveer 10 calorieën per minuut - of 600 calorieën per uur - bij 12 mijl per uur. Volgens online Calorie van de CSG netwerk Burn Calculator, een 160-lb. volwassen fietsen met een snelheid tussen de 12 en 13,9 mph zal 10 calorieën per minuut verbranden.

Variabelen

Uw lichaamsgewicht van invloed op het aantal verbrande calorieën tijdens het fietsen. Om het vorige voorbeeld te gebruiken, terwijl een persoon met een gewicht van 160 pond 10 calorieën per minuut, een 110-pond zou branden. zou slechts zeven calorieën per minuut verbranden. Op 250 pond, zou een persoon 15 calorieën per minuut of 909 calorieën per uur verbranden. De helling van de manege oppervlak heeft ook invloed op het aantal verbrande calorieën. Fietsen bergop op 12 mph zal meer calorieën gebruiken dan fietsen op een vlak oppervlak met dezelfde snelheid.

Waarschuwing

De calorie waarden boven vermeld, zijn gemiddelde berekeningen op basis van cyclus snelheid en het lichaamsgewicht. Uw persoonlijke calorie behoeften en gebruik kunnen verschillen - iedereen heeft een individuele fysieke en metabolische functie. Tijdens het fietsen, altijd gehoorzamen verkeersregels en draag een helm voor de veiligheid.