De calorieën verbrand per uur in Wandelen

De calorieën verbrand per uur in Wandelen

Wandelen is een manier om gewicht te verliezen en in vorm te krijgen. Of je dagelijkse wandelingen in het park of ga op weekend uitstapjes naar de bergen, zult u het verbranden van calorieën en het verkrijgen van spier.

Lichaamsgewicht

Het aantal verbrande calorieën wandelen is mede afhankelijk van uw lichaamsgewicht. In het algemeen is een 160-pond persoon verbrandt tussen de 430 en 440 calorieën per uur wandelen. Een 200-pond persoon verbrandt ongeveer 550 calorieën per uur wandelen. Hoe meer je weegt, hoe meer calorieën je verbrandt in een uur wandelen.

Intensiteit

In een studie gepubliceerd door de American Council for Sports Medicine in het tijdschrift Medicine and Science in Sport en Bewegen, vonden de onderzoekers dat een hoge trainingsintensiteit verhoogt uw calorie verbranden, zelfs nadat je klaar bent met de activiteit. Wanneer u wandelen op een hoge intensiteit gedurende 45 minuten, dan heb je een extra 190 calorieën te verbranden later op de dag. Je stofwisseling stijgt met een krachtige wandeling en de extra calorieverbranding duurt voor een gemiddelde van 14,2 uur na uw gedaan, en het kan blijven door de eerste 3,5 uur van de slaap.

Pack Gewicht

Het aantal verbrande calorieën in een uur wandelen ook sterk afhankelijk van de vraag of je bij je hebt een pak, en zo ja, hoeveel hij weegt. Het dragen van een lichte belasting, zoals een dag pack, zul je tussen de 50 en 100 meer calorieën per uur verbranden dan met geen gewicht. Met een zware belasting, zoals voor een lange trektocht, je zult branden tot 200 meer calorieën per uur.

Terrein

Terrain speelt ook een grote rol in hoe kan calorieën je verbrandt wandelen. Sinds terrein verschilt zo veel, is het onmogelijk om precies te zeggen hoe het wandelen in een bepaald gebied zal het aantal calorieën je verbrandt veranderen. Zo zal je meer calorieën verbrandt lopen op vlakke, rotsachtige grond dan op een vlakke, met gras begroeid terrein. Maar, zult u meer calorieën omhoog lopen op gras dan vlak, rotsachtig terrein verbranden. In het algemeen, als de wandeling is een uitdaging, zul je meer calorieën te verbranden.