De Calorieën in Cheesecake Factory Low-Carb Cheesecake

De Calorieën in Cheesecake Factory Low-Carb Cheesecake

De Cheesecake Factory is een restaurant keten met restaurants in bijna elke staat. Het restaurant serveert gerechten zoals pizza, pasta's en salades, maar is gespecialiseerd in kaastaarten. Een van deze is een low-carb cheesecake.

calorische waarde

The Cheesecake Factory's low-carb cheesecake met kunstmatige zoetstof en 11 netto effectieve koolhydraten heeft 570 calorieën en 26 gram verzadigd vet. De low-carb cheesecake met 14 netto effectieve koolhydraten heeft 602 calorieën, volgens de CalorieLab website. Net effectieve koolhydraten zijn de koolhydraten die een directe invloed op de stofwisseling hebben. Dit zijn de totale totale aantal koolhydraten, minus de vezel koolhydraten en suiker alcoholen. Deze kaastaarten hebben tussen de 35 en 40 gram van de totale koolhydraten.

Hogere Carb Cheesecakes

The Original cheesecake heeft 707 calorieën en 62 gram koolhydraten. De Godiva Chocolade cheesecake heeft iets meer dan 1100 calorieën en heeft 105 gram koolhydraten. De cheesecake met het grootste aantal koolhydraten, de Brownie Sundae, heeft 137 gram koolhydraten en 1265 calorieën.

overwegingen

De Anne Collins website merkt op dat cheesecake is geen ideale keuze aan eten om gewicht te verliezen. Als je tot 530 calorieën, de gemiddelde portie, met een waarde van cheesecake verbruiken eenmaal per week zou het optellen tot iets meer dan 27.500 calorieën per jaar. Probeer 1/2 kop van ijs en vers fruit als een gezondere, lagere calorie vervanger.