De bijwerkingen van Veneers

De bijwerkingen van Veneers


Tandheelkundige veneers zijn een dunne laag keramiek dat wordt geplaatst over de tanden aan beide zijden. De plaatsing van veneers op je tanden geeft je een stralende glimlach te geven en het verbeteren van het uiterlijk van uw tanden. Veneers zijn een permanente oplossing voor cosmetische tandarts problemen en zal moeten worden vervangen als ze slijten na verloop van tijd. Er zijn bijwerkingen en negatieve aspecten van het gebruik van fineer aan je uiterlijk die u moet overwegen alvorens te beslissen over de procedure te verbeteren.

tanden Gevoeligheid

Tijdens de procedure om tandheelkundige veneers op uw tanden, zal een deel van je tandglazuur worden verwijderd, zodat het fineer te bevestigen, volgens de Universiteit van Iowa College of Dentistry. Dit zorgt ervoor dat de tanden gevoeliger voor warm en koud na de ingreep worden. Dit symptoom is meestal gering.

permanente oplossing

Patiënten die een behandeling ondergaan met cosmetische tandheelkundige veneers moeten begrijpen dat de procedure is permanent. Eenmaal fineer op de tanden zijn geplaatst, is er geen manier om ze te verwijderen. De kleine hoeveelheid email dat uit tanden verwijderd noopt tot een bekleding geplaatst om de tanden te beschermen en verbeteren uitzien.

Chippen of barsten

Tandheelkundige veneers zijn duurzaam, maar ze zijn niet onbreekbaar. Het is mogelijk dat uw tandheelkundige veneers chip en crack, die u nodig heeft om het fineer te vervangen.

dure Onderhoud

Fineerlagen kunnen duur loop der jaren houden, aangezien elke spleet en chip moeten worden vervangen. Het fineer kan slijten loop der jaren en vereisen meer onderhoud om het uiterlijk van de tanden te houden. Tandheelkundige veneers bieden u witter en gelijkmatig uit elkaar geplaatste tanden, maar ze moeten nog steeds worden schoongemaakt en ondergaan regelmatig onderhoud. U moet ook behoud van een goede mondhygiëne tot tandvleesaandoeningen en holtes te voorkomen dat na plaatsing van de tandheelkundige veneers.