De beste vorm van bladen als You Sweat at Night

De beste vorm van bladen als You Sweat at Night


Zweten in de nacht is ongemakkelijk en kan veel slechter voelen als je beddengoed warm en plakkerig geworden ook. Fris, schoon en koel katoen zal helpen om je frisser voelen en u helpen een betere nachtrust te krijgen.

Egytian Cotton

Egyptische katoenen lakens zijn gemaakt van katoen geteeld op de oevers van de rivier de Nijl en befaamd om de beste in de wereld. De extra lange katoenen vezels, gecombineerd met een hoge draad tellen de lakens voelen zacht en luxueus. De natuurlijke vezel niet prikkelend voor de huid en maakt het mogelijk de stof te ademen.

Synthetische vezels

Synthetische vezels, zoals nylon of rayon, kan een goedkoop alternatief voor het beddengoed te bieden, maar zijn niet een goede optie als je last hebt van nachtelijk zweten. Het materiaal wordt heet en plakkerig, en de vezels niet de lucht te laten stromen gemakkelijker, waardoor je meer kans om te lijden van lichaamsgeur.

Specialist Cooling Sheets

Koeling bladen bekend als vochtafdrijvende of temperatuurcontrole platen zijn beschikbaar als nachtelijk zweten zijn een probleem. Wicking vellen bevatten een mix van natuurlijke en door de mens gemaakte vezels die genieten van het zweet en help het snel verdampen. Temperatuurregeling kussens zijn ook een handige oplossing, met merken als de Chillow opnemen van een koelmiddel om de temperatuur te regelen.