De Beste Supplementen voor Pijn in de Foot Arches

De Beste Supplementen voor Pijn in de Foot Arches

Voetboog pijn is een ontsteking of een brandend gevoel in principe longitudinale boog van je voet, of de boog van de loopt van de achterkant van je voet naar je voorvoet. Foot.com stelt dat een groot aantal factoren kan leiden tot voetboog pijn, met inbegrip van structurele onevenwichtigheden, traumatische verwondingen aan de voeten en, meestal, een aandoening die bekend staat als fasciitis plantaris, of plantaris fasciosis. Sommige supplementen kan gunstig zijn bij de behandeling van uw voetboog pijn, maar je moet altijd discussiëren over de gezondheid gevolgen van supplementen eerst met uw arts.

Voetboog Pain

De meeste voetboog pijn wordt geassocieerd met fasciitis plantaris, een aandoening waarbij uw fascia plantaris - een dikke band van weefsel op de zool van je voet - raakt geïrriteerd en ontstoken. Fasciitis plantaris, neemt nota van de American Academy of Orthopaedic Surgeons, treft ongeveer 2 miljoen Amerikanen elk jaar. In sommige gevallen kan uw voetboog pijn zo ernstig dat het uw vermogen om uw activiteiten van het dagelijks leven uit te voeren kunnen beïnvloeden. Uw voetboog pijn kan erger worden na lichamelijke activiteit.

Veelgebruikte Supplementen

Veel voedingssupplementen worden gebruikt in de behandeling van uw voetboog pijn. Enkele van de meest effectieve supplementen, stelt gecertificeerd voedingswaarde consultant Phyllis A. Balch, auteur van "recept voor Nutritional Healing," kunnen zijn MSM, bromelaïne, paardenkastanje-extract, curcumine, vrije vorm aminozuur, mangaan, Boswellia, groene thee en gember . Deze supplementen helpen verminderen ontsteking of bevorderen weefsel genezing. Meer wetenschappelijk onderzoek nodig zijn om het gebruik van deze supplementen voor dit gezondheidsprobleem ondersteunen.

Een nuttige Supplement

Paardenkastanje extract kan een nuttige aanvulling in de behandeling van uw voetboog pijn. Paardenkastanje-extract, merkt natuurgeneeskundige arts Sharol Tilgner, auteur van "KruidenGeneeskunde From the Heart of the Earth," beschikt over krachtige anti-inflammatoire werking. Paardenkastanje extract vermindert de zwelling en ontsteking geassocieerd met kneuzingen, botbreuken en andere musculoskeletal verwondingen. Paardekastanje kan het vermogen van de bloedvaten om het overtollige vocht te absorberen tussen je cellen te verhogen.

Waarschuwing

Voetboog pijn is meestal niet een noodsituatie op gezondheidsgebied, maar het kan een aanzienlijke invloed hebben op uw vermogen om uw normale en gebruikelijke dagelijkse activiteiten, met inbegrip van het werk en recreatieve activiteiten uit te voeren. In sommige gevallen, uw voetboog pijn kan zelf op te lossen alleen maar kort daarna terugkeren. Als je voetboog pijn te ontwikkelen, te melden met uw arts zo spoedig mogelijk voor een volledige en grondige evaluatie. Uw arts kan raad u over de werkzaamheid en risico's van voedingssupplementen voor je conditie.