De beste Stofzuigers voor Allergieën & Astma

De beste Stofzuigers voor Allergieën & Astma


Stof, pollen, huisdier haren, huidschilfers en andere allergenen alle grote schade aanrichten met mensen die lijden aan allergieën en astma. Hoewel het onmogelijk om alle daders huis te verwijderen is, de hedendaagse stofzuigers u vaak veel te elimineren. Geavanceerde functies zoals HEPA-filter systemen u helpen om gemakkelijker te ademen in uw huis. Volgens de Ohio State University College of Medicine, HEPA-filters vangen tot 99 procent van de deeltjes zo klein als 0,3 micrometer in diameter. Deze deeltjesgrootte zou 150 keer worden vergroot zichtbaar zijn.

Eureka 4870MZ Boss Smart Vac Upright HEPA Vacuum

The Boss Smart Vac heeft een gesloten filtersysteem dat stof verhindert terug in de kamer als je stofzuiger geblazen. Zij stelt op te halen 99,97 procent van de allergie-producerende stof, pollen en bacteriën in de kamer. Dit vacuüm is voorzien van een speciale borstel om haren van huisdieren gemakkelijk te verwijderen uit trappen en meubels. De krachtige 12-amp motor zorgt voor eenvoudige pick-up van de gevangen vuil in uw tapijten. Het is niet nodig om bijlagen te veranderen wanneer u schakelt tussen tapijt en hardhout.

Eureka 6500A Airextreme

Een bus stofzuiger met veel van de functies in staanders, de Eureka 6500A Airextreme heeft een 12-amp motor voor extra zuigkracht. Het beschikt over een zak-change indicator om u te waarschuwen voor een volle zak. De fabrikant vorderingen dit vacuüm zullen vangen 99,97 procent van de pollen, mijten, stof en andere allergenen.

Bissell 89Q9 Lift-Off MultiCyclonic Pet zakloze

Bissell 89Q9 heeft de beste eigenschappen van de container rechtop en omdat het beide. Deze rechtopstaande stofzuiger heeft een lift-off bus voor het gemak in het reinigen van gebieden zoals trappen die moeilijk te bereiken met de rechtop staan. Een opgenomen haren van huisdieren attachment helpt om het haar los te maken van hoeken en randen. Het HEPA-filter systeem pakt een indrukwekkende 99,99 procent van de pollen, huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren en stof en voorkomt dat ze worden terug in de lucht vrijgelaten. Het heeft een zakloze bus voor eenvoudige reinigbaarheid. Een krachtige 12-amp motor en 15-inch brede sweep pad helpt om korte metten met het schoonmaken tijd.

Dyson DC25 Animal Ball Technology Vacuum

De Dyson D25 heeft een favoriet bij eigenaren van gezelschapsdieren sinds de invoering geweest. Het beschikt over een unieke scharnierende systeem waarmee u gemakkelijk schoon te maken rond hoeken en in spleten. Het heeft een borstel bar die helpt los te maken en trek de haren uit tapijten. De wasbare HEPA-filter zorgt ervoor dat dit vacuüm netjes werkt. De Dyson D25, samen met zeven extra Dyson modellen, is gecertificeerd "Astma Friendly" door de Astma en Allergie Foundation of America.

Bissell 3920 Pet Hair Eraser Dual-Cyclonic Upright Vacuum

Beschouwd als een uitstekende keuze voor eigenaren van gezelschapsdieren, de Bissell 3920 zorgt voor een effectieve pick-up van de haren van huisdieren en huidschilfers. De krachtige 12-amp motor en 15-inch veegpad betekent snelle collectie van huisdier haren, huidschilfers, vuil en mijten in een zakloze bus die is gemakkelijk te reinigen. Het beschikt over een 4-inch turbo pet borstel voor het reinigen van kussens, beddengoed en meubels en een 4-inch contour borstel die rond vreemd gevormde gebieden buigt. Het HEPA-filter verwijdert vuil, huidschilfers en andere allergenen.