De beste soorten Natural Deodorant

De beste soorten Natural Deodorant


Onderzoek nog punt te bepalen of de ziekte van Alzheimer en borstkanker risico verhoogd door de ingrediënten in antitranspiratiemiddelen en deodorants. Voor degenen die willen een gezond alternatief totdat het vonnis is officieel in, zijn er tal van geavanceerde en veilige natuurlijke deodorants, waarvan de meeste ruiken beter dan de kunstmatige soorten geur.

Crystal Deodorant

Ammoniumsulfaat is een natuurlijk voorkomend mineraal dat bacteriën doodt en absorbeert geur. Het is zacht voor de huid en volkomen veilig. Om kristal deodorant gebruiken, nat van de kristallen in uw gootsteen en wrijf ze onder je armen. Deze deodorant duurt meestal de hele dag, tenzij je zwaar transpireert, in welk geval je nodig hebt om het elke twee uur opnieuw toe te passen.

Stick Deodorant

Deze deodorant eruit ziet en voelt precies hetzelfde als de reguliere winkel merken, maar het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten. De meest populaire merken van dit type omvatten Tom's van Maine en Herbal Clear Natuurlijk. Natuurlijke stok deodorants bevatten doorgaans essentiële oliën die van nature doden geur-veroorzakende bacteriën onderarm, waardoor je fris ruiken, maar nog steeds zweten.

Corn Starch

Als u liever om te voorkomen dat zweten helemaal, kunt u een aantal maïszetmeel toe te passen onder je armen. Maïzena is natuurlijk afgeleid van maïs en zal vocht zonder irritatie van de huid. Dit is vooral handig voor mensen met een uitzonderlijk gevoelige huid of mensen die allergisch zijn voor etherische oliën in natuurlijke deodorants.

Dingen om te vermijden

Als u probeert om de potentieel schadelijke ingrediënten in deodorants vermijden, controleer altijd de labels voor parabenen, aluminium, triclosan, talk en propelyn glycol. Al deze bestanddelen afzonderlijk gelabeld als toxisch of potentieel toxische. In feite, zelfs talk bevat ongeregelde hoeveelheden asbest.