De beste Sit-on-top Kayak Seats

De beste Sit-on-top Kayak Seats

Bij het winkelen voor de beste sit-on-top kajak stoel, op zoek naar een ruime steun in de rug en demping in de rugleuning en zitting gebieden. Voor maximaal comfort tijdens lange kajakken excursies, kiezen voor een ergonomisch gevormde zitting. Andere functies te overwegen zijn flessenhouders, cargo zakken voor kleine-punt-opslag en een ingebouwde lumbale kussen.

Bekende valkuilen

Niet alle sit-on-top kajaks hebben een achterste bevestigingspunt. Bij het selecteren van een kajak zetel, kennis te nemen van de plaats waar je kajak zadelband bevestigingspunten zich bevinden en selecteer een compatibel model. Zo niet, dan kan uw stoel niet riem naar beneden om uw kajak naar behoren. De meeste kajak stoelen zijn uitgerust met voor en achter bevestiging bandjes om ervoor te zorgen dat de zitting op zijn plaats blijft.

Waar te kopen

Amazon.com biedt een brede selectie van kajak zetels, met een lager dan verkoopprijs meest aangeboden. Echter, overwegen een bezoek aan uw lokale kajakken of buitensport retailer als u hulp bij het kiezen van en het veiligstellen van de stoel om uw kajak nodig. In het algemeen zal u bij een plaatselijke winkel betalen volledige verkoopprijs, maar je zal deskundig advies ontvangen.

Kosten

Sit-on-top kajak zetels hebben een brede prijsklasse, van $ 30 tot $ 200, met ingang van september 2010. Hoger-end zitplaatsen bezitten gevormde rugleuningen en zachte vulling. Als u vaak lang duren kajakken trips, een hoogwaardige kayak zitplaats biedt duurzaamheid en comfort. Minder duur kajak zitplaatsen zijn geschikt voor korte en zeldzaam kayak excursies.

insider Tips

Veel stoelen hebben de mogelijkheid om naar beneden te vouwen. Dit helpt bij de opslag en het transport van de kajak.