De beste shampoo ter voorkoming Blond Hair Fading

De beste shampoo ter voorkoming Blond Hair Fading

Mooie, heldere blonde haar is een goede zaak. Blond haar, dat vroeger geweldig om naar te kijken, maar vervaagd omdat je de verkeerde shampoo is niet zo geweldig. Als u wilt dat uw blonde kleur verzegeld in te houden, gebruiken shampoos die speciaal zijn ontworpen om uw kleur te behouden. En terwijl je toch bezig bent, gebruik maken van de beste.

Davines Alchemic Shampoo

"Elle" magazine houdt Davines Alchemic shampoo voor het behoud van blonde tinten. Het product wordt geleverd in verschillende types. Als u nog koel, neutraal of beige blond haar, probeer hun Silver formule. Als je blonde lokken zijn gouden of honingkleurige, kiezen voor de gouden formule. Schuim twee keer per maand en je blonde lokken zal levendig blijven.

Sachajuan Silver Shampoo

De mensen bij "InStyle" magazine herald Sachajuan Silver Shampoo als de beste voor blond haar. De shampoo neutraliseert gele tinten, terwijl het reinigt. Voor het beste resultaat gebruikt u de shampoo met zijn conditionering tegenhanger dorstige sloten hydrateren en voeg diepte en glans aan uw manen.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Shampoo

"Allure" magazine raadt John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening Shampoo om je lokken onder controle te houden. De shampoo bevat producten zoals natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat te reinigen, kamille en citroen extracten te verlichten en extract zonnebloemzaadolie conditioneren. Niet alleen zal je haar brandschoon en zacht, het zal ook ophelderen over meerdere toepassingen.

Pantene Pro-V Blonde Uitdrukkingen Daily Color Enhancing Shampoo met vloeibare kristallen

"Allure" magazine houdt ook van Pantene Pro-V Blonde Uitdrukkingen Daily Color Enhancing Shampoo met vloeibare kristallen. Het product reinigt je haar, terwijl het uw blonde kleur beschermt. Het product is dik en glanzende. De shimmer die je ziet als je knijp je shampoo zal worden vertaald in een prachtige, subtiele glimmer op je blonde lokken. Het zal ook uw haar zacht en tastbaar.

Joico Color Endure Violet Sulfate-Free Shampoo

"Glamour" magazine geeft thier duimen tot Joico Color Endure Violet sulfaat-vrije shampoo. De shampoo bevat violette pigmenten die helpen om eventuele brassiness te verwijderen en laat uw mooie blonde schaduw doorschemeren. De shampoo bevat ook elementen om uw sloten te versterken en hen te beschermen tegen het milieu en de fysieke schade.