De beste rennen Oefeningen

De beste rennen Oefeningen

Hardlopen is bekend voor de bouw van de aërobe conditie, waardoor hart- en efficiency van het lichaam. Hoewel het helpt om uithoudingsvermogen, het niet de sterkte van belangrijke spiergroepen verhogen. Vanwege dit, is het belangrijk om deel te nemen in andere sterkte en cross-oefeningen. Dit zal helpen bij het verbeteren van de algehele kracht en uithoudingsvermogen, terwijl het verminderen van de kans op letsel. Lopers moeten overwegen het toevoegen van oefeningen voor de kern, armen en benen om hun lopende fitness te vergroten.

Kern

De beste rennen Oefeningen

Een studie gepubliceerd in het januari 2009 nummer van het "Journal of Strength en Conditioning Research" vond dat krachttraining core-spieren kan worden gekoppeld aan betere prestaties in lopers. Het bouwen van een kern workout routine voor of na uw run is een goede manier om je buikspieren buikspieren op te bouwen. Sla de crunches en vertrouwen op degenen die meerdere spieren voor het meeste voordeel werken. Deze oefeningen omvatten de planken, tegenover arm en been raises, flutter kicks en Russische wendingen.

benen

De beste rennen Oefeningen

Veel lopers overslaan gewicht opleiding voor hun benen, omdat ze denken dat het lopen is genoeg voor hun spieren. Echter, running bouwt uithoudingsvermogen in deze spieren maar draagt ​​niet bij aan de sterkte. Vanwege dit, is het belangrijk om krachttraining voor je benen te bouwen in uw workout routine om ervoor te zorgen dat u het opbouwen van kracht. Deze workout routines mogen niet op de dag worden gedaan voordat een wedstrijd of een hoge intensiteit snelheid sessie. De American Council on Exercise adviseert lichaamsgewicht squats, lunges glute activering, bergbeklimmers en doos sprongen.

Arms

De beste rennen Oefeningen

Correct verloop vorm en snelheid komt voort uit het hebben van sterke armen. Hoe sneller een loper kan haar armen pompen, hoe sneller ze in staat is om te draaien. Deze snelheid wordt toegeschreven aan algehele spierkracht. Lopers moeten het een prioriteit om hun armen te versterken met krachttraining. Rob Price, auteur van "Weight Training voor Running: The Ultimate Guide," adviseert lopers zich richten op versterking van hun onderarmen, triceps en biceps. Key oefeningen omvatten push-ups, biceps krullen en bench dips.

Crosstraining

De beste rennen Oefeningen

Cross-training biedt vele voordelen voor de lopers. Het kan helpen om de algehele conditie te verbeteren terwijl het geven van het uitvoeren van de spieren een pauze van de repetitieve beweging van lopen, die helpt om de schokkende gevolgen van de sport te verminderen en kan helpen verminderen de kans op letsel. Bovendien, het geeft je een mentale pauze van het lopen. Dit kan helpen voorkomen dat burn-out en het verhogen van uw interesse niveau in de sport. Wandelen, fietsen en zwemmen zijn allemaal goede keuzes. De meeste opleidingen zal bouwen een of twee cross-workout dagen in de planning van een runner's.