De beste natuurlijke behandeling voor een Hernia Cervical Disc

Een hernia cervicale disc kan leiden tot irritatie van pijn in de nek. Hoewel sommige ernstige gevallen een operatie nodig te corrigeren, de meeste kan genezen op hun eigen met een beetje hulp.

Wat is een Hernia?

Een hernia is een scheur in het slijmvlies van de wervelkolom die het mogelijk maakt een deel van het zachte materiaal dat tussen wervels te glijden, wat vaak zwelling en pijn.

Waar zijn de Cervical schijven?

De cervicale schijven lopen vanaf de basis van de schedel aan de hals. Dus een hernia cervicale schijf veroorzaakt pijn in de achterkant van de schedel, nek en schouders, eventueel uitstralend langs de armen naar de handen.

Prognose

Ongeveer 3/4 van alle gevallen van hernia's te genezen in ongeveer zes weken, zonder dat een serieuze behandeling.

natuurlijke Behandelingen

Een aantal behandelingen kan worden gebruikt op een hernia. Bedrust en het gebruik van een dragerbaan aan de wervels goed uitgelijnd kunnen grote verlichting houden en fysiotherapie en massage kan ook worden gebruikt voor de bestrijding van pijn en zwelling. Het gebruik van anti-inflammatoire kruiden zoals gember en zoethout kan ook voordelen.

Wanneer moet een operatie

Chirurgie mag alleen worden gebruikt wanneer andere methoden hebben gefaald om de pijn te verlichten of te genezen van de disc. Als de pijn gepaard gaat met tekenen van neurologische problemen, zoals zwakte, kan onmiddellijk een operatie nodig zijn.