De beste manieren om te verbeteren Vertical Jump

De beste manieren om te verbeteren Vertical Jump


Met een hoge verticale sprong is voordelig in bijna elk sportevenement. Zelfs als je sport niet gepaard gaat springen, opleiding zelf om hoger te springen is een van de beste manier om uw beenspieren te versterken. Het verbeteren van uw springen hoogte zal een combinatie van het perfectioneren van uw formulier en het trainen van je spieren met de juiste oefeningen te nemen.

Proper Form

Om zo hoog mogelijk te krijgen op je sprong, moet u ervoor zorgen dat u de juiste springen vorm. De exacte vorm zal afhangen van de vraag of je springen off van een voet of twee, maar de principes zijn hetzelfde. Crouch naar beneden zodat je knie is een beetje in de voorkant van je teen, verplaats je je gewicht van je hiel naar je teen als je je armen overgeven en exploderen uit de hurken in één vloeiende beweging.

kraakpanden

Squats, mits goed uitgevoerd, zal helpen bij het versterken van uw hele been en geven u extra stroom komt te springen. Begin met je benen op schouderbreedte uit elkaar. Hurken, waarbij je je rug recht en je knieën boven je voeten, totdat je dijen parallel met de grond zijn. Duw jezelf terug in een gecontroleerde beweging, maar wees voorzichtig je knieën niet te breken als je de top van de squat te bereiken. Voor meer van een uitdaging, houdt halters of het uitvoeren van de oefening in een kraakpand rack.

lunges

Lunges worden uitgevoerd net als squats, behalve dat je een voet plaatst tegenover de andere. Neem gewoon een normale stap vooruit, dan hurken en gebruik je lead been om jezelf terug te duwen. Houd je rug recht en je leiden knie over uw lead voet.

Stap-Ups

Step-ups maken gebruik van een doos, bank of lage tafel en zal je benen te versterken door het repliceren van een springende beweging. De doos moet hoog genoeg zijn om u een uitdaging te geven, dus als je gewoon je training beginnen probeer dan een vak dat is ongeveer een voet hoog en geleidelijk aan het gebruik van grotere dozen. Plaats uw lead voet op de doos voor u, zodat de zool van je voet is plat. Gebruik dat been om jezelf te duwen op de bank. Dan stap terug naar beneden en herhaal het proces met de andere voet.

box Jumps

Box sprongen zijn de natuurlijke volgende stap na stap-ups. Terwijl de step-ups helpen versterken van uw spieren, doos springt helpen verhogen van uw explosieve kracht. Aangezien deze oefening is een beetje moeilijker dan de step-ups, kunt u overwegen het gebruik van een doos die is een paar inches kleiner dan degene die u gebruikt voor die oefening. Begin met een doos, bank of tafel voor je. Voer een staande sprong en land op de top van de bank. Dan stap terug naar beneden en herhaal het proces.

Toe Verhoogt

Toe raises zullen isoleren je kuitspieren, terwijl de andere oefeningen vooral werken aan het bovenbeen. Sta met je armen aan uw zijde en je benen iets minder dan schouderbreedte uit elkaar. Hef je tot de toppen van je tenen, houd het voor een tweede, dan langzaam laten zakken zelf weer naar beneden. Zodra deze oefening wordt het gemakkelijk voor u, plaatst een telefoonboek of iets dergelijks op de grond en doe de oefening met je tenen op dat.

workout Frequency

Uw workout frequentie varieert afhankelijk van hoe geconditioneerd je bent als je net begint. Als u te proberen het starten van een workout regime dat is te intens, zal u alleen liquideren ontmoedigd of gewond. Als je net begint met je verticale sprong programma, doe deze oefeningen twee tot drie keer per week. Na twee maanden verhogen vier tot vijf keer per week.