De beste manier om zich te ontdoen van mee-eters

Mee-eters kunnen gênant en onaantrekkelijk zijn. Mee-eters en whiteheads zijn een specifiek type van acne genoemd comedonen (kom-uh-DO-neze.) Ze worden geproduceerd wanneer haarzakje holtes verstopt raken en geblokkeerd met olie afscheidingen, dode huidcellen en bacteriën af en toe. Wanneer comedonen zijn open aan het huidoppervlak, worden ze aangeduid als mee-eters als gevolg van de donkere verschijning van de stekkers in de haarfollikels. Er zijn verschillende methoden beschikbaar om te helpen voorkomen en behandelen probleem.

preventieve producten

Het houden van uw huid schoon is de eerste stap in smoren potentiële problemen met mee-eters in de kiem. Blijf weg van sterke zeep en gebruik alleen zachte, natuurlijk bereid reinigingsmiddelen.

Je moet ook crèmes en lotions die benzoylperoxide of salicylzuur bevatten gebruiken, omdat deze ingrediënten overtollige olie zal uitdrogen van de huid.

Zorg ervoor dat u voorkomen dat het dragen van zware make-up en zijn ijverig over het verwijderen van alle cosmetica voor het slapen gaan. Het is ook belangrijk om je haar schoon en uit de buurt van je gezicht te houden.

Blackhead Strips

Een eenvoudig te gebruiken methode om mee-eters tijdelijk te verwijderen is met mee-eter strips. U plaatst gewoon de strip over uw neus voor de hoeveelheid tijd die op de cover van de strip, en trek. Het maaiveld mee-eters zullen worden verwijderd.

Gentle Squeezing

U kunt de afvoer vanuit een mee-eter verwijderen met een zeer lichte handen knijpen. Aangezien knijpen de huid kan schadelijk zijn voor de huid, is het belangrijk om zacht en uitoefenen meer druk dan noodzakelijk.

metallic Extractor

U kunt de hulp van een metalen afzuigkap gebruiken om mee-eters verwijderen. Het toestel heeft een kleine en ronde opening in het einde. Het vereist uiterste zorg om littekens te voorkomen. U kunt de afzuigkap gebruiken om individueel stekker uit elkaar mee-eter.

Topical Retinoïden

Een oplossing op langere termijn voor de behandeling van mee-eters zijn actueel retinoïden zoals Retin-A. Retinoïden werk door het verminderen van olie-afscheiding en ontstoppen poriën door het bevorderen van de normale celfunctie. Ze effectief te verwijderen mee-eters en het voorkomen van toekomstige uitbraken.