De beste manier om te nemen Saw Palmetto

De beste manier om te nemen Saw Palmetto


Het voedingssupplement Palmetto is verkrijgbaar in verschillende vormen: vloeibaar extract, poeder capsules, tabletten, thee en gemalen berry in capsules. Koop de gestandaardiseerde extract van Saw Palmetto bestempeld als 85-95 procent vetzuren en sterolen. De bes capsules lijkt misschien een goedkoper alternatief voor het extract, maar ze geven niet de vetzuur sterolen die nodig zijn voor gezonde voordeel. Omdat sterolen de plant niet oplosbaar zijn in water, de thee formule geeft geen voordeel voor de gezondheid. Poedervorm capsules of tabletten zijn de beste aflevering methoden van het kruid.

instructies

1 Ingest Saw Palmetto door zelf. Het kan interfereren met de absorptie van andere kruiden of supplementen, zoals ijzer, ongeacht de vorm die u kiest te nemen.

2 Neem een 160 mg capsule tweemaal daags of een 320 mg capsule één keer per dag met water of sap. Neem niet later dan 19:00, als je de behandeling van prostaat uitbreiding, om de druk op de blaas uit vloeistoffen te verminderen.

3 Take Saw Palmetto vloeibaar extract, niet meer dan 5-6 milliliter per dag. Volg met een vol glas water.

4 Eet Saw Palmetto bessen geheel of gedroogd. Neem niet meer dan twee gram per dag.

Hints

  • Saw Palmetto kan interfereren met anticoagulantia en anti-bloedplaatjes, medicijnen die vertragen de bloedstolling en het vergroten van de kans op bloeden of blauwe plekken.
  • Het hormoon-achtige effecten van Saw Palmetto kan anticonceptiepillen minder werkzaam maken.