De beste manier om te doen Lunges zonder kwetsen van uw Knees

De beste manier om te doen Lunges zonder kwetsen van uw Knees

Correct gedaan, lunges effectief werken je buikspieren, billen en dijen. Echter, gedaan ten onrechte dat ze kunnen verergeren en zelfs je knieën verwonden. De juiste vorm kan beschermen je knieën en de rest van je lichaam tegen pijn en pijn en zelfs van ernstig letsel. Voorafgaand aan het doen van een lunges, contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor u.

Start positie

De eerste stap naar een veilige lunges een goede uitgangspositie. Sta met je voeten ongeveer op heupbreedte en beide tenen wijzen naar voren. Je moet over een flauwe bocht naar uw beide knieën. Trek je buikspieren in de richting je ruggengraat om je rugspieren te beschermen en te vermijden dat te veel gewicht op je knieën. Houd je buikspieren in de hele tijd die u uitvoert lunges. Ontspan je schouders door je je schouderbladen glijden langs je rug naar je heupen. Bengelen je handen langs je lichaam.

Grote stap

Om uw lunge starten, neem een ​​grote stap voorwaarts. Je voorste hiel moet eerst de grond raakt, gevolgd door je teen, zodat je hele voorste voet plat op de grond. Wanneer je voorste voet landt, moet je benen wijd genoeg uit elkaar dat je beide benen op 90 graden hoeken kan houden als je longe naar beneden. Omdat je loopt zo groot was, terug hiel moet u opstaan ​​uit de grond als je longe.

opstelling

Een goede afstemming van je hele lichaam, maar vooral van je benen, is de sleutel tot het beschermen van uw knieën. Zoals je longe, moet je schouders recht boven je heupen, en je heupen moet direct over je rug knie. Je romp moet lang en recht blijven, de vorming van een doorlopende lijn met je rug dij. Leun niet naar voren als je longe. Na de eerste stap vooruit, beweging in een lunge is omlaag en omhoog. Minimaliseer elke voorwaartse beweging tijdens de neerwaartse en opwaartse fasen van uw lunge.

kniehoogte

De laatste manier om je knieën te beschermen in lunges is door het monitoren van de hoogte van uw rug knie. Je uiteindelijke doel moet zijn om je rug knie te krijgen tot slechts enkele centimeters van de grond. Niet zo ver dat je rug knie de grond raakt te verlagen. Als je je lichaam te verlagen tot de grond, stop uw afdaling als je geen pijn te voelen in een van je knieën. Terwijl het krijgen van uw knie bijna helemaal tot aan de grond is je doel, moet je niet te lijden pijn in de knie om dat doel te bereiken.