De beste manier om een ​​Cold Stop

De beste manier om een ​​Cold Stop


Op elk moment van het jaar, kan de verkoudheid te slaan en ervoor zorgen dat kleine tot grote ongemakken. Verkoudheid symptomen zijn een loopneus, niezen, hoesten, koorts en algehele pijn in het lichaam. Hoewel er geen trefzekere manier om een ​​koude volledig te stoppen zodra het begint, kunt u een drastische vermindering van de tijd die het duurt voor je lichaam om een ​​verkoudheid te verslaan. Met een paar eenvoudige remedies, wordt u op uw weg naar beter in geen tijd voelen.

instructies

1 Neem je vitamines en supplementen bij de eerste tekenen van een verkoudheid. Vitamine C, zink en echinacea zijn de belangrijkste supplementen die het lichaam te ontdoen van verkoudheid. Toch zal zelfs een dagelijkse multivitamine uw immuunsysteem te stimuleren en helpen bij de bestrijding van de ziekte. Vitamines en supplementen komen in zuigtabletten of pilvorm, waardoor ze makkelijk mee te nemen maakt.

2 Eet licht. Dit helpt je lichaam te concentreren op de bestrijding van uw ziekte in plaats van de spijsvertering. Vasthouden aan soepen, groenten, fruit en andere licht en gemakkelijk voedsel. Vermijd suikers, die een negatieve uw immuunsysteem kan beïnvloeden. Je moet ook voorkomen dat zuivelproducten. Vergeet niet om veel vloeistoffen, met inbegrip van 100 procent pure vruchtensappen, water en bouillon te drinken.

3 Gebruik zout water op meerdere manieren om u te helpen over je koud. Gorgelen met warm zout water een paar keer per dag om te helpen verlichten van een zere keel en duidelijk uit elke slijm dat verzamelt in de keel. U kunt ook de aankoop van over-the-counter zoutoplossing druppels of spray voor je neus. Zout water in de neus zal de passages vochtig houden en los te maken slijm.

4 krijg je een veel rust wanneer je ziek bent, en zelfs als je een lichte verkoudheid. Soms verkoudheid zijn manier je lichaam je vertelt wat je nodig hebt om het rustig aan te doen. . Als je kunt, neem een ​​dag vrij van werk of school en slapen in Nap loop van de dag lag rond en te lezen of gewoon televisie kijken - wat nodig is om jezelf niet uit te oefenen.

5 Doe een paar druppels waterstofperoxide in het oor van een verkoudheid genezen. Laat het bruisen voor een paar minuten en dan uitlekken uit op een tissue. Herhaal dit met je tweede oor. Deze methode doodt de koude virus in het trommelvlies. In 1928, Dr Richard Simmons betoogd dat koude virussen ons lichaam via onze trommelvliezen, Healing Daily verslagen. Hoewel dit is controversieel, kan het proberen waard zijn, en sommige mensen melden dat het kan helpen om snel beter te voelen. Vermijd deze methode, echter, als je geperforeerde trommelvliezen, en controleer altijd eerst met uw arts.

Hints

  • U kunt helpen ondersteunen uw immuunsysteem door het vermijden van sigarettenrook en alcohol terwijl het vechten een verkoudheid.
  • Over-the-counter zal verkoudheid medicijnen niet genezen van een verkoudheid, maar ze zullen helpen verlichten van de symptomen.