De beste kruiden voor opvliegers en nachtelijk zweten

De beste kruiden voor opvliegers en nachtelijk zweten

Overzicht

Nauw verbonden met de menopauze en de jaren die onmiddellijk voorafgaan aan het einde van de reproductieve vermogen van een vrouw, kan opvliegers slechts enigszins vervelend of ze kunnen tijdelijk worden slopende. De National Institute on Aging lijsten de symptomen als een gevoel van warmte in het bovenste deel van het lichaam, blozen, vlekken huid, zweten en rillingen de opvlieger eindigt. Hoewel minder vaak voor, kunt u ook ervaring duizeligheid, zwakte en vermoeidheid. Medicijnen zijn beschikbaar om opvliegers en nachtelijk zweten te behandelen, maar u kunt kruidentherapie kiezen ook. Raadpleeg uw arts voordat u een kruiden-programma om eventuele drug, dieet of levensstijl interacties te bespreken.

isoflavonen

In tegenstelling tot de synthetische hormonale substitutietherapie, isoflavonen, natuurlijk oestrogeen-achtige stoffen gevonden in planten, zijn over het algemeen veilig, volgens de New York University Langone Medical Center. Isoflavone-rijke sojaproducten kan helpen bij het verminderen van het optreden van opvliegers. Soja is ook beschikbaar in te vullen formulier.

Rode klaver, wilde yam, zoethout en kudzu isoflavonen verschaffen, en je kunt ze in capsules als een tinctuur of thee consumeren,. Deze kruiden-producten zijn verkrijgbaar bij reformwinkels. De Gale Encyclopedia of Alternative Medicine meldt dat doseringen kunnen variƫren afhankelijk van de kwaliteit of de concentratie van het product. Raadpleeg een herbalist om de beste dosering voor uw behoeften te bepalen.

zilverkaars

De National Institutes of Health Bureau van voedingssupplementen merkt op dat zilverkaars wordt gebruikt als alternatief voor hormonale substitutietherapie. Het kruid is verkrijgbaar als thee, als supplement vorm, als een tinctuur of als een extract. Bovendien, zilverkaars is verkrijgbaar in commerciƫle kruidenmengsels opvliegers en menstruele aandoeningen. Kortdurend gebruik van zilverkaars, van maximaal zes maanden, kan helpen verminderen opvliegers. Gebruik dit kruid onder leiding van een arts van natuurgeneeskunde of een gekwalificeerde herbalist.

extra Kruiden

Extra kruiden kunnen verminderen of te elimineren opvliegers bij sommige vrouwen. Niet iedereen ervaart dezelfde resultaten van een specifiek kruid, dus misschien wil je een kruid te proberen op een moment om de beste voor uw symptomen te vinden.

Kruiden met de potentie om te verminderen of te elimineren opvliegers onder chasteberry, violet, salie, motherwort, ginseng, venkel en vogelmuur.