De beste holistische manier om gewicht te verliezen

Holistische gewichtsverlies is een verscheidenheid aan natuurlijke methoden om gewicht te verliezen. Het gebruik van visualisatie of zien en ruiken technieken, een holistische benadering van gewichtsverlies is een unieke aanpak die een interessante draai aan het verliezen van gewicht.

visualisatie

Visualisatie voor gewichtsverlies wordt ook wel therapeutische visualisatie. Therapeutische visualisatie verwijst naar 20 tot 25 minuten durende sessies waarin ontspanningstechnieken worden gebruikt. Deze technieken worden gebruikt om de individuele focus aandacht helpen en wordt gecentreerd. Therapeutische visualisatie wordt ook gebruikt voor andere dingen dan gewichtsverlies, waaronder het stoppen met roken en herstel en meer. Het kan worden gebruikt voor alles iemand wil veranderen.

Tijdens een typische sessie, de individuele gericht op een bepaald doel of afbeelding, die van tevoren is vooraf bepaald. Dit proces heet actieve beelden en is ontworpen om de controle ongezonde gewoonten zoals overeten of het verbruik van negatieve producten helpen. Zo kan iemand die willen stoppen met het eten van chocolade cake voor het dessert elke nacht. Het individu zou zich vooral richten op een afbeelding mentaal die is vooraf bepaald om hen te helpen voorkomen dat chocolade. Geleide fantasie kan worden ingevuld met behulp van een boek of cassette en met de begeleiding van een therapeut

Organics

Er is geen beste manier om gewicht te verliezen, maar het eten van gezonde groene groenten en vers fruit is een goed begin. Sommige mensen vinden dat vasthouden aan biologische eten is echt de weg te gaan. Het eten van biologisch is een beetje duurder, maar mensen vinden dat biologische levensmiddelen niet dezelfde gifstoffen en negatieve dingen ander voedsel bevat. De opwaartse aan het eten natuurlijke voedingsmiddelen is dat er weinig schadelijke stoffen en toxines. Deze toxines kunnen soms maken andere gezondheidsproblemen of het onvermogen om gewicht te verliezen. Ze kunnen ook voorkomen dat iemand van het krijgen van het goede voedingsstoffen en vitaminen uit het voedsel dat ze eten of ze kunnen niet zo veel goede dingen zoals ze zouden moeten of normaal zou bevatten.

De meeste moderne supermarkten bieden een organische of natuurlijke sectie. U kunt meestal vinden organische verhoogd vlees (rundvlees, kip en kalkoen) en er is meestal een biologische producten sectie ook. Boxed en ingeblikt voedsel kan meestal vrij van conserveringsmiddelen worden gevonden te

aromatherapie

Bepaalde geuren kan het gevoel van volheid te activeren. Deze omvatten roze pompelmoes, citroen, pepermunt, groene munt, salie, komijn, dille, venkel, gember, en sandelhout.

Er zijn een paar manieren iemand kan aromatherapie gebruiken om gewicht te verliezen. De eerste is een donkere amberkleurige glazen flesje nemen en enkele druppels etherische oliën in de flacon. Probeer 20 tot 30 druppels grapefruit, 4-8 druppels citroen essentiële olie en 1 of 2 druppels vanille. Voeg een theelepel zeezout. Meng door schudden van de afgesloten flesje en het mengsel inhaleren drie keer.

U kunt spelen met etherische olie mengsels of voeg een aantal van de bovengenoemde specerijen in een flesje met een theelepel zout in plaats daarvan te snuiven. Bijvoorbeeld, meng een theelepel zeezout, 1/8 theelepel geraspte citroenschil, de helft van een theelepel gemberpoeder en een gedroogde vanillestokje samen. Goed schudden en draag het met u te ruiken wanneer dat nodig is.