De beste Energy Saver-draagbare kachels

De beste Energy Saver-draagbare kachels

Met de winter dreigende dichter, verwarming mogelijkheden komen voor de geest. Als u een tochtig huis, een draagbare kachel is een uitstekende optie voor het verwarmen van kleine ruimtes, zonder het rijden van uw elektriciteitsrekening. Volgens Energysavers.gov, kachels het bereik tussen 10.000 Btu tot 40.000 Btu per uur en worden meestal centrale verwarming, propaan, aardgas of aardolie. Veel bedrijven bieden nu energie-saver kachels die aanzienlijk kunnen bezuinigen op de hoeveelheid geld die je zult doorbrengen warm houden.

Sunbeam Low Profile Heater

Sunbeam heeft een draagbare kachel die laag zit op de grond, bijna als een plint verwarming, en is voorzien van Eco-Smart-technologie. Verwarming door convectie, deze elektrische kachel heeft een digitale thermometer met verschillende temperatuur instellingen, een timer, bescherming tip-over en bescherming tegen oververhitting. Eenvoudig te gebruiken en nog gemakkelijker om in te plaatsen uit de weg gebieden, deze kachel wordt energiezuinige één druk op de knop. Het bedrijf beweert dat het is ideaal voor het verwarmen van middelgrote tot grote kamers.

Vornado TVH600 Vortex Heater

Vornado heeft een paar draagbare verwarming opties, met de TVH600 zijn hun top kwaliteit product met een Energy Star rating. Het bedrijf beweert dat efficiënter is dan traditionele convectors te zijn omdat het ventilatiesysteem kan de warmte te laten circuleren door de hele ruimte en niet alleen voor de kachel. Deze kachel is voorzien van een automatische climate control, het handhaven van een ingestelde temperatuur en het elimineren van warme en koude cycli. U kunt de verwarming in intervallen van een uur uit te schakelen voor maximaal negen uur in te stellen, en je hoeft geen zorgen te maken over te kantelen of uw kind zijn vingers steken in de ventilatieopeningen. Het heeft een tip-over bescherming, een koele cabine om brandwonden en strakke grill aders voorkomen dat kleine vingers buiten te houden. Het komt ook met een afstandsbediening.

Gaiam Olie-gevulde Radiator

Het Gaiam bedrijf biedt een energie-efficiënte, met olie gevulde radiator die nooit hervullen nodig heeft. Het maakt gebruik van stralingswarmte convectie warmte en de snelheid van een ventilator lucht circulatie verhogen over een groter gebied. Het heeft zelfs een extra verwarmingselement om u op te warmen, terwijl de olie zelf is verwarming. Het zorgt voor een lage oppervlaktetemperatuur dankzij verticale thermische schoorstenen om verbranding te voorkomen. U kunt ook de warmte instellingen aan te passen, evenals gebruik maken van haar 96 timer instellingen om ervoor te zorgen kun je een kamer te verlaten wetende dat het wordt uitgeschakeld wanneer u wilt. De brede basis voorkomt kantelen en zijn vorm maakt het gemakkelijk te plooien uit de weg.

Soleus HGW-308R

Een andere energiebesparende optie is de Soleus HGW-308R. Het is een micathermic kachel, die stralend en convectie warmte combineert, die u kunt monteren op uw muur als uw ruimte beperkt is. Een voordeel micathermic verwarming is dat deze niet de neiging om uitdrogen van de lucht in het huis, in tegenstelling tot andere vormen van warmte. Met een energiebesparende modus, digitale thermostaat en de werking van de afstandsbediening kunt u de temperatuur veilig en efficiënt te controleren.