De beste Dosering voor Maca voor menopauze symptomen

De beste Dosering voor Maca voor menopauze symptomen


De Peruaanse wortel maca heeft geholpen vrouwen van de Andes eeuwenlang met PMS en overgangsklachten. Maca levert geen hormonen of verhogen, maar blijkbaar werkt om het lichaam beter gebruik van de hormonen al aanwezig.

Maca Dosering

HerbCompanion.com geeft aan dat de menopauze doseringen van maca zijn doorgaans 2-3 gram per dag. Maca is algemeen beschikbaar als capsules, met pakket aanwijzingen voor de dosering. Begin met de kleinere dosering aangegeven en het werk tot het volledige bedrag (zie referentie 3).

Andere manieren om Take Maca Root

De meest voorkomende manier om maca te nemen in Peru is om het poeder toe te voegen aan smoothies, zegt Herb Pharm Ed Smith. Hij merkt op dat u ook kunt bakken met de aangedreven wortel, ter vervanging van 25 procent van de benodigde bloem met maca. Een andere optie is om koffie met de hele wortel.

Maca en menopauze symptomen

Macawortel staat bekend voor het verlichten van symptomen van de menopauze door het verhogen van energie en libido, en het verminderen van opvliegers, stemmingswisselingen en gevoelige borsten (zie referentie 3).

Taking Effect

Menstruation.com merkt op dat maca zou kunnen nemen van twee weken tot drie maanden om volledig te maken zijn aanwezigheid gevoeld.

Controleer de Bron

Lees het etiket van uw maca product om ervoor te zorgen dat het Peruaanse gegroeid. Maca gekweekt in lagere hoogten kan een andere chemische samenstelling dan die van de planten in de Andes hebben en dus niet de effectiviteit.