De beste bron van vitamine B

B-vitaminen dragen bij aan een gezond zenuwstelsel, die helpt de stress en de broodnodige energie. De groep van vitamine B-complex zijn enkele van de meest essentiële vitaminen omdat ze zoveel functies in het lichaam die bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn te voeren. Vitamine B is ook een grote schoonheid vitamine, omdat het helpt om olie in evenwicht te brengen in de huid, die acne kan verminderen. Daarnaast, vitamine B helpt ook bevorderen van een gezonde huid, haar en nagels.

Zalm

Zalm is een van de meest voedselrijke vis die je kunt eten. Niet alleen is zalm geladen met goede vetten en oliën, maar zalm bevat ook hoge niveaus van B-vitaminen en andere voedingsstoffen. Zalm is goed voor de huid, omdat het bevat zoveel schoonheid vitamines zoals vitamine B, E en A, om er maar een paar te noemen. Zalm behoudt de meest voeding wanneer het wordt gebakken of geroosterd.

Rauwe melk

Een andere grote bron van vitamine B is rauwe melk. Rauwe melk is niet gepasteuriseerd zodat het bevat nog steeds alle vitale enzymen en voedingsstoffen. Rauwe melk is zeer hoog in B-vitamines, waardoor het een van de top B-vitamine bronnen. Probeer je rauwe melk kopen van een biologische zuivel, dat is schoon en goed onderhouden.

eieren

Eieren zijn een uitstekende bron van vitamine B. Op een gegeven moment eieren werden bestempeld als slecht voor ons als gevolg van verkeerde informatie over cholesterol. Echter, nu de eieren hebben hun reputatie verlengd omdat de nieuwe informatie blijkt dat eieren bevatten goede vetten die daadwerkelijk nodig zijn door het lichaam. Eieren bevatten ook veel eiwitten en andere voedingsstoffen zoals vitamine B.

Kip

Kip is een hoofdbestanddeel voor de meeste mensen omdat het een magere eiwitbron. Kip is een familie favoriet, omdat het op zoveel manieren kan worden gekookt. Kip en ander vlees zijn grote bronnen van B-vitamines. Het eten van kip twee tot drie keer per week kan helpen om ervoor te zorgen dat u het geven van uw lichaam de juiste mate van eiwitten en B-vitamines die nodig zijn voor een optimale gezondheid.

Biergist

Biergist is een andere grote bron van vitamine B. biergist kunnen worden toegevoegd aan diner of eiwit shakes. Brouwersgist u een voedsel, omdat het vitamine B en eiwitten en andere voedingsstoffen bevat. Biergist is ook te vinden bij uw lokale health food winkel of online. (Zie bronnen hieronder om biergist te kopen.)