De Beste Ab Oefeningen voor mannen die domoren

De Beste Ab Oefeningen voor mannen die domoren


Hoewel er veel lichaamsgewicht oefeningen die je kunt uitvoeren om je buikspieren te werken, het toevoegen van een halter of twee in de mix kan je workouts veel veeleisender en effectiever te maken. Door het toevoegen van een externe belasting, kunt u uw spieren harder dan je anders zou kunnen wanneer beperkt tot uw lichaamsgewicht te werken. De beste gewogen ab oefeningen kunt u de doelgroep spieren veilig en in relatief comfort werken. Het ontwikkelen van een sterke, gespierde buik door het opnemen van halter ab oefeningen in je trainingen.

Gewogen Halter Draagt

Gewogen halter draagt ​​ontwikkelen core stability en ook uw bovenlichaam met een geweldige workout. Zo ongewoon als ze effectief zijn, gewogen draagt ​​zijn een leuke oefening voor mannen op zoek naar een sterkere buik. Er zijn twee belangrijke gewogen carry oefeningen - de ober lopen en de boer lopen. Voor de eerste, het bezit van een zware halter in de ene hand boven je hoofd. Voor deze laatste, houdt het gewicht aan uw zijde. Met het gewicht in de juiste positie, rond te lopen uw training gebied, terwijl het houden van uw abs geschoord en je romp verticaal. Loop tijd of afstand. Na afronding van de set, veranderen armen en herhaal.

Halter Push Crunch

Halter push crunches concentreren op uw rectusabdominis die de spier aan de voorkant van je buikspieren. Hoewel deze oefening kan worden uitgevoerd op de vloer, het is nog effectiever wanneer uitgevoerd op een daling ab bank. Ga op je rug liggen met je armen gestrekt en de halters rechtstreeks gehouden over je schouders. Contract je buikspieren en het houden van uw armen verticaal, til je schouders en bovenrug van de vloer of bank, uitademen als je dat doet. Keer terug naar de beginpositie en herhaal. Met behulp van een halter op een moment voegt een extra schuine of taille element aan deze oefening.

Turkse Dumbbell Get-Ups

Turkish get-ups worden doorgaans geassocieerd met de kettlebell menigte, maar er is geen reden waarom je deze effectieve ab oefening met een halter niet. Get-ups gebruiken elke spier in je buik en ook helpen bij de ontwikkeling van schouder mobiliteit en stabiliteit. Ga op je rug met een halter in je linkerhand. Druk het gewicht tot armlengte '. Rol op uw rechter elleboog terwijl u het gewicht tot aan het plafond. Houd de halter direct over je schouder. Gebruik je vrije hand om zelf rechtop benen duwen en dan krijg onder je. Ga rechtop staan ​​met het gewicht boven het hoofd gehouden. Draai deze volgorde om terug te gaan liggen en herhaal. Na afloop, ruilen armen.

Side Bends

Side bochten targeten schuine, die de spieren aan weerszijden van de centrale ab spieren zijn; de rectus abdominis. Houd een halter in de ene hand en sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Je arm moeten worden opknoping aan uw zijde. Zonder draaien je heupen of schouders, leunen naar de kant en de buitenkant van je dij lager de halter tot aan je knie. Keer terug naar de verticale positie en herhaal. Na afloop, veranderen kanten. Heeft een halter in elke hand niet vasthouden. Deze veel voorkomende fout maakt deze oefening minder effectief als een gewicht van de andere compenseert.

Halter Russische Twists

Wat deze oefening te maken heeft met Rusland is onduidelijk, maar de combinatie van een stabiliteit bal, een halter en een roterende beweging zorgt voor een top-class ab workout. Met je halter stevig geklemd in beide handen, zitten en daarna liggen op een stabiliteit bal. Plaats de bal achter je schouders. Strek je armen, zodat ze verticaal. Het houden van uw heupen en armen gestrekt, rollen op je linker schouder en vervolgens over op uw rechterhand. Draaien van de taille en de heupen niet of knieën. Ga door afwisselend kanten tot het instellen is voltooid. Als u hulp nodig hebt in evenwicht, vraag dan uw training partner of een personal trainer te knielen bij de bal en ongewenste of overmatige beweging te voorkomen.