De behandeling van alopecia areata met prednison

Prednison kan een zeer effectieve behandeling in het onderdrukken van de haaruitval geassocieerd met alopecia areata zijn. Het is een corticosteroïd, en wordt oraal ingenomen in pilvorm. Er zijn een aantal bijwerkingen die uw arts over ga met je mee. De behandeling van alopecia vroeg zal helpen de kans op regressie.

Drie Formulieren van Alopecia

Alopecia areata, of spot kaalheid, treft zowel mannen als vrouwen. Meestal, alopecia areata is niet verbreken, maar als het niet goed behandeld, zal de alopecia areata dat slechts bepaalde delen van de hoofdhuid reizen naar de gehele hoofdhuid. Dit staat bekend als alopecia totalis. Het kan nog erger, hoewel, als het kan verplaatsen naar het hele lichaam, draaien in alopecia universalis. Vele malen, de behandeling is niet nodig omdat de voorwaarde zal terugvallen op zijn eigen, met 90% van de mensen die getroffen zijn regrowing hun haar in de tijd. Als het ernstig wordt, zijn er behandelingen beschikbaar.

Het gebruik van Prednison

Een oraal corticosteroïd zoals prednison, helpt haaruitval daling van het getroffen gebied, maar het is niet bewezen dat de meest effectieve vorm van behandeling. Het gebied zal stoppen met het verliezen van haar, maar alleen zolang je met het corticosteroïd. Afhankelijk van de ernst van de alopecia areata, zal de dosering prednison tussen 30 mg en 150 mg. Het nemen van prednison ook blootstelt aan een aantal bijwerkingen. Gewichtstoename is de meest ernstige, aangezien het een steroïde en het zal je stofwisseling veranderen. Andere bijwerkingen zijn hypertensie, indigestie, osteoporose, diabetes vroege ontwikkeling, immunosuppressie en bloedstolsels. In een eerste studie van 22 patiënten met alopecia, 16 regrew haar binnen 3-6 weken. Hoe ernstiger de alopecia, hoe kleiner de kans hergroei en regressie was.

The Alternative

Voor mensen met alopecia areata, de meest succesvolle behandeling beschikbaar is onderdrukking door middel van een actueel zalf die tacrolimus bevat zoals Protopic. Er is geen garantie dat de alopecia areata zal onderdrukt blijven, zoals hogere niveaus van stress kan veroorzaken om terug te keren.