De aard van de Weegschalen in Gymnastics

Leren om je lichaam in evenwicht te brengen in gymnastiek is essentieel voor een goede gymnast. Een turnster moet leren om het evenwicht op haar voeten en haar handen. Balanceren van je lichaam in gymnastiek stelt u in staat om met succes uit te voeren veel vaardigheden, die op zijn beurt verbetert uw gymnastiek vaardigheden en maximaliseert uw prestaties routines.

Schaal

Een schaal is een soort van balans in gymnastiek, waarbij een turnster staat op één been. Om een ​​schaal te bereiken, gymnasten verhogen één been 90 graden of hoger aan de voorkant, achterkant of zijkant van het lichaam, en de voet op de grond wordt verhoogd zodat de turner op de bal van de voet (tippy teen). De weegschaal moet worden gehouden voor minstens 3 seconden, net als alle saldi in gymnastiek.

Turns

Bochten bevatten springen blijkt evenals gaat aan teen. Een turnster sprongen in de lucht om een ​​hele draai (een omwenteling), een volledige en een halve, dubbele of drievoudige te doen, en moet het land in principe op dezelfde plek om de volledige controle van het lichaam te tonen. Het is van vitaal belang om een ​​solide centrum van evenwicht te hebben. Vallen uit de sprong zal een aanzienlijke vermindering van de rechters Garner.

Schakelt teen zijn een soort balancing vaardigheid die belangrijk is om meester. Een rechter zoekt naar de turnster te stijgen op de bal van haar voet en vul één, twee of drie omwentelingen. Om een ​​maximale balans en controle te laten zien, moet de turnster nog steeds op de bal van haar voet, wanneer het de beurt is voltooid.

Handstand / Pirouetten

Handstanden eisen dat de turnster te zijn lichaamsgewicht in evenwicht te brengen op zijn handen. Het lichaam van de turner moet volledig recht op en neer, zonder bochten of onderbrekingen in de ellebogen, knieën en heupen zijn. Handstanden worden toegepast op vrijwel alle apparatuur en vereisen een grote mate van kracht in het bovenlichaam.

hele lichaam de turnster moet worden opgesloten in balans voordat hij doet een handstand pirouette (revoluties op de handen in handstand positie). Als het niet de gymnast valt uit positie, waardoor hij niet in staat om de beweging, die resulteert in een grote vermindering voltooien.

Still Rings

De nog steeds ringen zijn een apparaat dat mannelijke turners balanceren zelf op. Ze bestaan ​​uit twee ringen opgehangen in de lucht. De ringen nog neemt enorm veel kracht en evenwicht. De aard van de tegoeden van de nog steeds ringen nodig zijn L Kruis, dat wordt bereikt wanneer de turnster in evenwicht zijn lichaamsgewicht in een zittende, gehoekte positie; T Cross, die wordt bereikt wanneer de turnster verlaagt zijn lichaam in de vorm van de letter "T"; V Zit, die worden bereikt wanneer de turnster zijn lichaam in evenwicht in een zittende straddle positie; en Planche, die wordt bereikt wanneer de turnster zijn lichaam in evenwicht in een push-up positie. Een enorme hoeveelheid kracht en balans is nodig om deze bewegingen te houden. Gymnasten krijgen een aftrek als de ringen en hun lichaam niet helemaal in balans voordat ze de overgang van het ene naar het volgende.

Parallel Bars, Voltigeerpaard, ongelijke brug met gelijke leggers

Elk apparaat biedt vergelijkbare types van de saldi in gymnastiek. Alle drie vereisen turnsters aan handstanden en pirouettes balanceren op het apparaat. De voltige en brug, zowel gebruikt door mannelijke turners, vereisen een soort van balans genaamd steunen, die worden bereikt wanneer de turnster in evenwicht zijn lichaamsgewicht met rechte armen.

Evenwichtsbalk

Balansarm is het apparaat dat de balans vereist. De evenwichtsbalk is 4 voeten van de grond, 16,5 voet lang en slechts 4 inch breed. De meeste mensen kunnen niet eens staan ​​op een oppervlak met deze afmetingen. Gymnasten niet alleen staan, maar ze moeten ook trucjes te doen op de evenwichtsbalk. Een turnster moeten in evenwicht zijn haar lichaam 100 procent van de tijd op de evenwichtsbalk. Wandelen, draaien, springen, montage en demontage zijn alle trucs nodig in een evenwichtsbalk routine. Sommige turners zullen ook tuimelen op de evenwichtsbalk.
Een turnster moet deze trucs op de vloer onder de knie, en dan verhuizen naar de evenwichtsbalk om te leren hoe om hun vaardigheden uit te voeren binnen de grenzen van de evenwichtsbalk dimensies. Wel moet de turnster grijpen steeds de belangrijkste component balanceren --- concentratie. Een turner kan grote aftrekposten en, nog belangrijker, ernstige verwondingen lijden als ze geen vervallen in concentratie, terwijl op de evenwichtsbalk.

expert Insight

Wanneer het proberen om het lichaam in evenwicht te brengen, kan een turnster niet afgeleid worden, zelfs voor een fractie van een seconde. Ze moet in totaal mind control te hebben om het gehele lichaam controle te krijgen. Als set niet volledig kan focussen en concentreren terwijl het in evenwicht brengen, is er geen manier dat ze succesvol zijn in het beheersen van de verschillende types van de saldi in gymnastiek zal zijn.
Kracht is ook van groot belang bij het leren hoe het lichaam in evenwicht te brengen. Een turnster moet zeer sterke benen, armen en buikspieren te hebben. Om zijn kracht te maximaliseren, een turnster doet krachtoefeningen na elke praktijk. Muur zit, been brengt, pull-ups, sit-ups en push-ups zijn slechts een paar van de oefeningen turners doen om hun lichaam te versterken.
Flexibiliteit is de sleutel bij de afweging, omdat het laat je lichaam volledige waaier van beweging. Hoe meer flexibiliteit een turnster heeft, des te beter is ze in staat om te slaan en vast te houden solide posities.