De 4-Dag van de anti Bloat en Flat Belly Diet

De 4-Dag van de anti Bloat en Flat Belly Diet

De Flat Belly Diet, van Preventie tijdschrift, is een dieet plan dat beweert dat het kan helpen bij het verminderen van een opgeblazen gevoel en verliezen buik vet. U kunt betalen om een ​​gedetailleerd maaltijd plan te krijgen en lid worden van de online club, maar de Flat Belly Diet website geeft voldoende informatie over de voeding, zodat u volgen op uw eigen. Voordat u begint met een dieet, krijgt de goedkeuring van uw arts.

Diet Overzicht

De Flat Belly Diet is voorzien van een 4-Dag van de anti-Bloat Jumpstart Phase voordat u de 28-daagse segment te beginnen. Je eet vier keer per dag op de Flat Belly Diet, en elke maaltijd moet een bron van enkelvoudig onverzadigde vetzuren, of MUFA hebben. MUFA zijn hart-gezonde vetten die je cholesterol kunnen verlagen, en bronnen omvatten olijven, olijfolie, lijnzaad en lijnzaadolie, noten, pinda's, zaden en avocado's. Je moet lid worden van de voeding om volledige maaltijd plannen en toegang tot discussieforums krijgen.

Claims

De Flat Belly Diet adverteert dat je kunt verliezen tot 15 pond. in 32 dagen dat je volgt het dieet tot het einde. Tijdens de jumpstart fase, kun je verliezen tot 7 pond. Het dieet beweert dat deze fase doelen buikvet, elimineert voedsel onbedwingbare trek en verhoogt uw calorieverbranding. Volgens MayoClinic.com, zult u waarschijnlijk afvallen tijdens de 4-daagse Jumpstart omdat je het verminderen van uw calorieën, maar er is geen wetenschap om beweringen dat je buikvet specifiek zal verliezen terug.

sample Foods

Een monster dag op de 4-Dag van de anti-Bloat Jumpstart fase van de Flat Belly Diet heeft granen, melk, ananas, Sassy water en MUFA-rijke zonnebloempitten voor het ontbijt; snaar kaas, wortelen, Sassy water en tonijn voor de lunch. Het diner is tilapia, groene bonen, aardappelen met olijfolie en meer Sassy water, en je zou een bosbessen smoothie met melk, bosbessen en lijnzaadolie voor uw snack. De Flat Belly Diet biedt ook gratis recepten voor ananas, perzik en aardbei smoothies. Deze kunnen dienen als uw snack voor de 4-daagse Jumpstart. U kunt eten 1.600 calorieën per dag op de 28 dagen een deel van de Flat Belly Diet. Een voorbeeld van een dag kon wafels met banaan en pecannoten voor het ontbijt, taco's voor de lunch, zalm met groene bonen en amandelen voor het avondeten en havermout met bosbessen en amandelen voor uw snack.

sassy Water

Elke dag tijdens de anti-bloat fase, drink dan een vol recept van Sassy water, waarvan 2 liter water, komkommer bevat, geraspte gember, munt bladeren en een gesneden citroen. De Flat Belly Diet verklaart dat water hydrateert je, voorkomt vermoeidheid en vermindert het vasthouden van water en uw risico op constipatie. Het drinken van dit recept alleen raadt u niet om uw waterverbruik te verhogen elke dag, maar de platte buik dieet beweert ook dat Sassy water kalmeert je maag als gevolg van de gember.