David Carradine & # 039; s Tai Chi Workout voor Beginners

David Carradine & # 039; s Tai Chi Workout voor Beginners

Tai Chi, een oude Chinese praktijk ontworpen om lichaam, geest en ziel te versterken, is een vorm van oefening die veel voordelen voor de gezondheid brengt en kan geleerd worden door iedereen, volgens de Mayo Clinic. "David Carradine & rsquo; s Tai Chi Workout voor Beginners" is een 60-minuten instructie video dat de fysieke bewegingen, mentale focus, ademhalingstechnieken en TaoĆÆstische filosofie die ten grondslag liggen aan de praktijk leert.

Expertise

De workout video wordt verteld door Carradine, die vechtsporten in zijn rol als Kwai Chang Caine in de televisieserie & ldquo gepopulariseerd, Kung Fu, & rdquo; en wie Kung Fu en Tai Chi ernstig bestudeerd nadat de serie werd geannuleerd. Arnold E. Tayam, een gecertificeerde martial arts instructeur en directeur van het Longevity Center in San Jose, Californiƫ, toont Tai Chi vormen samen Carradine en leent de geloofwaardigheid en expertise om de video.

Basics

Tai Chi wordt gegeven in kleine stappen in de video, waardoor het meer toegankelijk voor beginners. Het eerste deel, getiteld Het openen van de Gates, demonstreert houdingen en bewegingen die Tai Chi is gebaseerd. Deze oefeningen strekken en te ontspannen de spieren en uitlijnen van het lichaam, zegt Carradine. Juiste ademhaling technieken worden benadrukt in de demonstratie. Het tweede segment is getiteld Specifieke Gezondheid en leert negen Chen stijl Tai Chi bewegingen die een gunstig effect hebben op de lichamelijke gezondheid. Deze bewegingen zijn onderdelen van de volledige Tai Chi vorm, die wordt aangetoond op het einde van de video.

Energiestroom

Het derde segment van de video gericht op ademhaling en meditatie, leert de kijker hoe het energiesysteem van de aanwezigheid en beweging van energie door het lichaam. Carradine spreekt van de verbinding tussen beweging, ademhaling en energiestroom in dit segment, geleiden de kijker & rsquo; s aandacht voor verschillende delen van het lichaam en de sensaties die een positieve stroom van energie tijdens de oefeningen geven.

Volledige vorm

Koppeling is de titel van het vierde segment van de video, die de monteurs combineren alle negen Chen stijl beweegt in de continue Tai Chi vorm omvat. Het laatste deel, Coil en Flow, is een uitgebreide demonstratie van de volledige vorm, uitgevoerd door Carradine, Tayam en drie studenten.

training Tips

Afgewisseld met instructie, Carradine biedt training tips die de kijker & rsquo zal verbeteren; s vooruitgang in Tai Chi. Kijkers worden aangemoedigd om de video te gebruiken totdat de individuele oefeningen en overgangen worden opgeslagen. Oefen daarna wil best buiten en in de ochtend gedaan, indien mogelijk. Carradine beveelt het beoefenen van Tai Chi elke dag, zelfs voor zo weinig als vijf minuten per dag, het opbouwen tot 30 minuten per sessie. Meditatie is essentieel en in elk oefensessie moeten worden opgenomen.

waarschuwingen

Zoals bij elke nieuwe oefening regime, raadpleeg dan uw arts of apotheker voordat u deze video. De Mayo Clinic stelt dat hoewel de instructie-dvd's zijn nuttig, mensen met geen ervaring kunnen baat hebben bij het nemen van een live inleidende klasse eerste. Levende instructie biedt het voordeel van een deskundige leraar ter beschikking te wijzen op gebreken in de houding en het uitvoeren van de oefeningen, die helpt om letsel te voorkomen en verhoogt de voordelen van de praktijk.