Dasani Flavored Water Nutrition

Dasani gearomatiseerd water, een Coca-Cola product, bevat geen calorieën, vet of suiker. In tegenstelling tot andere merken van gearomatiseerde water, het maakt ook geen significante hoeveelheden vitaminen of mineralen. Hoewel dit product komt in verschillende smaken, elk bevat dezelfde voeding feiten.

Smaken en Serving Size

Dasani gearomatiseerd water is verkrijgbaar in vier smaken, waaronder citroen, aardbei, druif en framboos. Elke smaak is alleen beschikbaar in 20-oz. flessen, volgens de officiële Dasani website. De aanbevolen portie is 8 oz., Wat betekent dat elke 20-oz. flesje bevat 2,5 portie per fles.

Voedingsfeiten

Dasani water met een smaakje zijn gezoet met aspartaam ​​of sucralose. Deze suikervervangers bieden zoetheid zonder calorieën, vet of suiker. Hierdoor heeft Dasani gearomatiseerd water geen calorieën, vet, koolhydraten, suiker, vezels of eiwit. Elk 8-oz. dienende heeft 29 mg natrium, namelijk ongeveer 1 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde, gebaseerd op een voeding van 2000 calorieën. Dasani gearomatiseerd water geen significante hoeveelheden vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen.

ingrediënten

Dasani gearomatiseerd water bevat natuurlijke smaakstoffen, citroenzuur, fosforzuur, acesulfaam kalium, aspartaam ​​en sucralose, die over een drank met smaak, volgens de website van de fabrikant. Het ingrediënt natriumcitraat fungeert als een buffer en regelt zuurheid en zuurgraad. Het water bevat ook de conserveringsmiddelen kaliumsorbaat, kaliumbenzoaat en calcium EDTA, waarvan de fabrikant zegt houden de drank fris en het behoud van de smaak.

Voordelen van Water

Het drinken van water heeft vele voordelen voor de gezondheid. Water helpt het lichaam handhaaft een passend lichaamstemperatuur, smeert verbindingen en verschaft kussen om de weefsels en organen van het lichaam. Het helpt ook oplossen voedingsstoffen en voert deze aan de cellen van het lichaam, maar ook helpt om gifstoffen uit het lichaam te spoelen. De meeste volwassenen moeten streven om te drinken minstens 8 of 9 kopjes water per dag, volgens de MayoClinic.com. Hoewel deze voordelen komen uit het drinken van elke vorm van water, kunnen degenen die niet genieten van de smaak van gewoon water het makkelijker vinden om genoeg van krijgen bij het drinken van water met een smaakje.

overwegingen

dit product te kopen op een regelmatige basis kan krijgen duur. Denk aan het maken van uw eigen gearomatiseerd water in huis door te knijpen sap van vers fruit in gedistilleerd of zelfs gewoon kraanwater. Dit kan produceren niet alleen een vergelijkbare proeverij drank, maar ook u iets meer vitamines en mineralen dan Dasani gearomatiseerd water.