Darm Verstopping Relief

Darm Verstopping Relief


Als een interne blokkering in dunne of dikke darm, voedsel en vloeiender vast en kan niet passeren via normale spijsvertering. Symptomen van een darmverstopping zijn pijn, braken en zwelling van de buik. Het is belangrijk om een ​​arts te raadplegen als u tekenen van een darmverstopping omdat, indien onbehandeld, het weefsel rond de obstructie kan sterven en leiden tot infecties, shock en zelfs de dood.

Ziekenhuis

Hoewel er kunnen vele redenen voor een darmverstopping, de meest voorkomende oorzaken een obstakel zijn hernia, tumoren of adhesies in de darm, waar dikke banden van weefsel groeien in het spijsverteringskanaal. Als u een darmverstopping, moet u naar het ziekenhuis voor behandeling. Mensen met intestinale blokkades zal waarschijnlijk voel me erg ziek, zodat uw arts zal uw toestand te stabiliseren wanneer je aankomt. Volgens de Mayo Clinic, omvat stabilisatie waardoor u vloeistoffen intraveneus, waardoor een buis in je maag via je neus om het overtollige lucht en vocht en het inbrengen van een katheter in de blaas te helpen bij het uitlekken.

Behandeling

Bepaalde behandeling zal afhangen van de oorzaak van darmverstopping. Een hernia is chirurgie, en indien de blokkade komt van een tumor, wordt deze verwijderd en getest op maligniteit. Als de blokkering slechts gedeeltelijk is echter de buis door de neus kan voldoende zijn om verlichting te verschaffen omdat het helpt decomprimeren de darmen en laat de vast voedsel en vloeistof door te laten. Ook een aandoening genaamd paralytische ileus, waarbij darmen minder dan normaal bewegen, bootst de symptomen van een obstructie zonder feitelijke obstructie. Als paralytische ileus de oorzaak is, zal uw arts waarschijnlijk houden u in het ziekenhuis voor een paar dagen en dan medicijnen voorschrijven.

risico's

Mensen die elke vorm buikoperatie hebben gehad zijn op een groter risico van abdominale obstructie. Volgens de Mayo Clinic, de littekens van deze operaties is de top oorzaak van obstructie. Andere aandoeningen die het risico toeneemt onder meer kanker, ziekte van Crohn, scheefstand van de darmen en chronische constipatie.