Dandelion Root Extract Voordelen

Dandelion Root Extract Voordelen


Een gemeenschappelijke tuin kruid dat wordt beschouwd als een vervelende onkruid, de wortel van de paardenbloem is eigenlijk al eeuwenlang gebruikt om zijn geneeskrachtige en helende eigenschappen aan de lever aandoeningen. Het rijke mengsel van voedingsstoffen zoals vitamine A, B, D, ijzer, magnesium, zink, kalium, natrium, calcium en silicium maakt het paardebloemwortels een krachtige kruid de huid detoxicatie het systeem, te behandelen stoornissen zoals galstenen en maag problemen, en het handhaven van een gezond hart.

Fungeert als een Gentle diuretica

De overvloed aan kalium in paardebloem wortel werkt als een mild en natuurlijk diureticum. Dit is nuttig voor problemen met de spijsvertering, de algehele spijsvertering en kan ook fungeren als een eetluststimulator. Dit type diureticum wordt geacht minder hard dan over-the-counter variëteiten, die trachten het lichaam uitdrogen en kan zelfs afbreken zij zijn natuurlijke kalium reserve. Daarnaast is de aansporing van gal is gunstig voor de algehele gezondheid van de lever en galblaas. Dit omvat ook de behandeling van lever-gerelateerde aandoeningen zoals geelzucht en cirrose.

Voordeliger zijn voor het hart en het bloed

De wortel van de paardebloem maakt mannitol, wat gunstig is voor hart aandoeningen zoals hoge bloeddruk en het bevorderen van een gezonde bloedsomloop te behandelen. Paardebloem wortel bevat ook hoge niveaus van natrium die balans elektrolyten in het bloed, urinezuur en cholesterolgehalte voor sommige mensen te helpen.

Behandelt bepaalde voorwaarden

De overvloed aan voedingsstoffen in paardebloem wortel kan aandoeningen zoals longontsteking, bronchitis, osteoporose, bloedarmoede, tumoren en reuma te behandelen. Paardebloem is ook gunstig voor de nieren, pancreas, milt, maag en andere organen. De wortel is ook bekend voor de behandeling van wratten, infecties en gezwellen.

ontgiften

De wortel van de paardenbloem heeft een rijke natrium-, die toxinen die zijn gewend in het lichaam te elimineren. Paardebloem wortel werkt snel als het stimuleert de nieren. Dit verwijdert gifstoffen, zuivert het bloed en vervangt ieder kalium die werd verloren.

Helpt de huid

Paardebloemwortels heeft tal helende voordelen voor de huid, die reiniging en verbeteren de huidstructuur omvat. De wortel wordt geëxtraheerd en gebruikt in vele reinigingsmiddelen en reinigers die drogen de huid en de toon van de bloedvaten in de huid. De wortel kan ook worden gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals wratten, blaren, acne, eczeem en psoriasis.

Galblaas

Paardebloem wortel is gunstig voor de algehele gezondheid galblaas. Wanneer genomen op een regelmatige basis, kan de wortel te voorkomen dat de vorming van galstenen in de galblaas. De wortel is ook gunstig met reeds bestaande galstenen zij kunnen helpen bij ze op te lossen zodat ze gemakkelijk kunnen worden geëlimineerd uit het lichaam.