Custom inlegzolen voor Back & Leg Pain

Custom inlegzolen voor Back & Leg Pain


Chronische rug, been en voet pijn kan aangeven dat je meer steun in je schoenen nodig. Inlegzolen voor uw schoenen kunnen op maat worden gemaakt naar uw specifieke behoeften. Inlegzolen zorgen voor comfort en ondersteuning en kunnen de rug, pijn in de benen en voeten dat je lijdt elimineren.

Identificatie

Custom inlegzolen kunnen beschermen en zorgen voor comfort voor de voeten die zeer gevoelig zijn als gevolg van diabetes en artritis. De binnenzolen zijn ontworpen om de hot spots of drukpunten geschikt op de voet, zodat de beschikking krijgen maximale bescherming. Custom inlegzolen zijn veerkrachtig en licht van gewicht. De zool is ontworpen om kop de achterkant van je voet, die een kussen en stabiliteit biedt, en die in het bijzonder wordt aanbevolen voor mensen met een gemiddelde tot hoge boog. De voorvoet van de binnenzool ondersteunt de middenvoet, die verlicht afblazen op de bal of voorvoet en helpt herverdelen gewicht van de middenvoet.

Inlegzolen en Schoenen

Als u last heeft van artritis voeten, lopen voor een periode van tijd kunt u pijn veroorzaken. Er zijn schoenen en inlegzolen die speciaal zijn ontworpen voor reumatische voeten. Deze schoenen zal plaats bieden de aangepaste steunzolen die zijn gemaakt voor jou. De orthesen, of aangepaste steunzolen, zal een gezonde omgeving te bieden voor uw voeten, evenals de druk oorzaak is van uw artritis pijn te verminderen. Naast het gebruik van aangepaste inlegzolen, schoenen te kopen dat rocker zolen, die stress en pijn aan de voorkant of de bal van de voet verminderen.

Niet-gelovigen

Er zijn artsen die niet geloven dat de inlegzolen kan voorkomen dat pijn in de rug of te elimineren. Volgens Medicalnewstoday.com en Tali Sahar, PhD, en hoofdauteur van een nieuw onderzoek gedaan naar de effectiviteit van inlegzolen, die verscheen in het verslag van 2007 Cochrane Collaboration Library, onderzoekers waargenomen deelnemers die inlegzolen droeg, met inbegrip van verpleegkundigen en militaire rekruten. Veel van de deelnemers klaagden van ongemak en nam nota van de inlegzolen waren strak en onaangenaam. Daarnaast Sahar voegt de inlegzolen niet helpen voorkomen of te verlichten pijn in de rug. Maar, zei ze dat er meer onderzoek moet worden gedaan op mensen die al rugproblemen te zien of de inlegzolen zijn gunstig voor hen, die wordt beschouwd als secundaire preventie nodig heeft. De Mayo Clinic heeft een studie uitgevoerd om te zien of magnetische inlegzolen zou helpen verlichten van chronische pijn in de voet. De resultaten toonden aan steunzolen hielp niet of werden niet klinisch effectief beschouwd.

Reliëf

Toch zijn er mensen die last hebben van rug, been en voet pijn, in het bijzonder wanneer zij een aandoening, de zogenaamde fasciitis plantaris, waar de fascia overmatig wordt uitgerekt, wordt ontstoken, geïrriteerde en gescheurd, die hebben ontdekt dat inlegzolen bieden kussen en ondersteuning te helpen minimaliseren hun pijn.

potentieel

Als je last hebt van been en pijn in de rug, ondanks enkele bewijs van het tegendeel, kan inlegzolen heel nuttig zijn voor jou als het gaat om het elimineren van pijn. Volgens het ministerie van fysische geneeskunde en revalidatie van de Mayo Clinic studie, de werkzaamheid van de visco-elastische polyurethaan inlegzolen gemaakt voor vrouwen die het grootste deel van de dag door te brengen staan ​​terwijl op het werk was significant; de meerderheid van de vrouwen zei dat de inlegzolen geholpen om hun rug en beenpijn sterk verminderen.