Cures voor huid- wratten

Venerische wratten, misschien het best bekend als genitale wratten en bekend medisch als condylomata acuminata, is een seksueel overdraagbare aandoening veroorzaakt door het humaan papillomavirus. Volgens de Mayo Clinic, ongeveer een derde van genitale wratten verdwijnen op hun eigen; echter wordt de behandeling vaak gezocht gevolg van de ziekte zijn zeer besmettelijke, lelijke en soms ongemakkelijk en pijnlijk.

Medische behandeling

Medische behandeling van genitale wratten, in de vorm van voorgeschreven medicatie, is de meest voorkomende vorm van behandeling. Volgens de Mayo Clinic, over-the-counter medicatie typisch voor de gewone wrat mag niet worden gebruikt op de genitaliën door hoe zacht de huid. Voorkomende vormen van voorgeschreven medicijnen onder imiquimod, podophyllin / podofilox en trichloorazijnzuur. Trichloorazijnzuur is een krachtige chemische stof die verbrandt de wrat en moet door uw arts worden toegepast, terwijl imiquimod en podophyllin / podofilox kan worden toegepast thuis. Uw arts zal bepalen welke vorm van medicatie is geschikt is voor uw individuele geval. Deze medicijnen kunnen irritatie van de huid of de huid van anderen veroorzaken, en als zodanig direct huid-op-huidcontact dient vermeden te worden bij het gebruik van de crème.

chirurgische Behandeling

In sommige gevallen kan een operatie worden aanbevolen. Dit wordt meestal gereserveerd voor zwangere vrouwen, grote wratten of wratten die een groot deel van het genitale gebied te dekken, en wratten die niet op te lossen op hun eigen of niet reageren op conventionele medische behandeling. Verschillende vormen van chirurgie bestaan, en kunnen bestaan ​​uit brandend of bevriezen ze af, lasertherapie en chirurgische verwijdering met behulp van lokale verdoving. Lasertherapie, die gaat met behulp hoogenergetische stralen van licht op de wrat vernietigen, wordt gewoonlijk alleen gebruikt in ernstige gevallen, omdat het ongelooflijk duur. Volgens FamilyDoctor.org, een effectieve vorm van chirurgie is LEEP-lus elektrochirurgische excisie procedure, die uit omvat het snijden van de wrat van onder de huid klaagt een kleine, geëlektrificeerde lus.