Crohn & Colon Cleansing

ziekte van Crohn is een ongeneeslijke ontstekingsdarmziekte die alleen kan worden behandeld door de behandeling van symptomen. De ziekte van Crohn kan zeer pijnlijk en ongemakkelijk symptomen veroorzaken, waardoor het zoeken naar de behandeling van het grootste belang voor mensen die lijden zijn beïnvloedt. Afhankelijk van de ernst van uw aandoening, kan de behandeling van uw arts variëren van dieet aanpassingen en diarree medicijnen om cortisteriods en chirurgie. Sommige alternatieve artsen aan verschillende vormen van dubbele punt zuivering voor het reinigen van de dikke darm en de symptomen van de ziekte van Crohn.

Methoden van Colon Cleansing

Er zijn verschillende manieren om de dikke darm, de meest drastische methode waarbij darmspoeling of colon hydrotherapie reinigen. Met darmspoeling technieken, zal een holistisch therapeut een rubberen buis op te nemen in uw rectum voor het spoelen van gifstoffen en parasieten uit de darmen. Dit wordt beschouwd als de snelste en meest effectieve manier om schadelijk materiaal uit het spijsverteringskanaal. Holistische praktijk raden darmspoeling voor mensen die lijden aan de ziekte van Crohn als een startpunt om het ontgiften van de dikke darm te beginnen. Een andere werkwijze van dubbele punt zuivering omvat het gebruik van klysma. U kunt proberen een aantal mildere kruiden klysma's om dergelijke begint zoals aloë, kattenkruid of gladde iep. Als u terughoudend om te proberen irrigatie of klysma therapieën zijn, wilt u misschien gewoon proberen het nemen van de kruiden-supplementen in plaats daarvan. Dit kan net zo effectief zijn, maar het genezingsproces langzamer is met deze methode, en je zult veranderingen in uw symptomen geleidelijker merken. U kunt een van de genoemde supplementen oraal te nemen of zie je herbalist aan te bevelen een gespecialiseerde mix van dubbele punt zuivering kruiden. De gemakkelijkste manier voor u om uw dikke darm te reinigen is fruit of sap vasten. U kunt uw gehele spijsverteringskanaal te reinigen door slechts het eten van fruit of inname van vers (zonder toevoegingen) sappen. Voor drie of vier dagen je nodig hebt om alleen fruit te eten en alleen water en verse sappen te drinken. Na het reinigen, beginnen met de invoering van je lichaam om voedsel weer langzaam, het eten van alleen verse groenten en fruit. Dit zal veilig reinigen van het spijsverteringskanaal en moeten worden opgevolgd met permanente, gezonde veranderingen in het dieet.

Voorzorgsmaatregelen

De meeste traditionele Westerse geneeskunde beoefenaars raden dat u voorkomen dat darmspoeling therapieën als u de ziekte van Crohn of enige andere vorm van darmziekten. Als u ervoor kiest om te proberen een darmspoeling zorg ervoor dat je naar een gerenommeerde arts die schone en veilige apparatuur gebruikt. Vergeet niet dat kruiden klysma's en supplementen zijn niet goedgekeurd door de FDA dus wees voorzichtig met deze methoden van reiniging en eventuele veranderingen geleidelijk te starten. Holistische en Westerse geneeskunde beoefenaars zijn het erover eens dat veranderingen in het dieet de meest effectieve methode van het reinigen van de dikke darm en het verlichten van symptomen bij mensen die lijden aan de ziekte van Crohn kan worden.