Crimson Trace Vs. Lasermax

Vooruitgang in lasertechnologie blijven de manier waarop we verdedigen anderen en onszelf te transformeren. Laser zicht systemen zijn state-of-the-art gericht apparaten voor wapens die wetshandhavers te helpen, militairen en burgers te schieten vuurwapens met een grotere nauwkeurigheid. Crimson Trace en Lasermax bieden twee vergelijkbare - maar toch anders - soorten laser gericht apparaten.

voordelen

Op hun websites, zowel Crimson Trace en Lasermax staat dat laser bezienswaardigheden, met de juiste opleiding, zorgen voor een snelle en nauwkeurige schot plaatsing 's nachts en in omstandigheden met weinig licht. Ze maken nieuwe shooters aan trekker controle sneller leren dan met pistolen niet zijn uitgerust met deze technologie. Met behulp van lasers kan ook dienen als afschrikmiddel. Crimson Trace Corporation citeert Robert Hausman van "High Tech Vuurwapens" magazine als vermelding van: "A-laser uitgerust vuurwapen laat ware vermogen point-and-shoot. Het pistool hoeft alleen te worden getrokken, de stip geplaatst op het bedoelde punt van inslag, en de trekker ingedrukt "(zie referenties 1 en 2).

Crimson Trace Lasergrips

Crimson Trace Lasergrips zijn op maat geschikt voor vele soorten specifieke pistolen. Ze zijn door de gebruiker geïnstalleerd over de rug van de greep een pistool en zijn beveiligd met extra lengte trekker behuizing pinnen. Wanneer de gebruiker grijpt de voorraad, wordt een activering knop automatisch ingedrukt, en de laser-eenheid projecteert een continu balk die in lijn is met vat van het pistool. Wanneer de balk raakt het doel, het verschijnt als een punt van het licht (zie referentie 1).

Lasermax Interne Laser

Lasermax biedt een complete interne laser zicht voor een verscheidenheid van semi-automatische en automatische wapens. Het Lasermax waarneming systeem voorziet in een speciale dia lock lente, de lente gids en batterij-aangedreven schuif / laser schakelaar slot dat gemakkelijk direct in het lichaam van het vuurwapen door de gebruiker wordt geïnstalleerd, ter vervanging van de fabriek van het pistool onderdelen. Te bedienen, de gebruiker duwt in de laser schakelaar schuif slot. De aanblik produceert een pulserende rode laser, in tegenstelling tot een gestage balk (zie referentie 2).

Crimson Trace Overwegingen

Crimson Trace grepen zijn eenvoudig te installeren op de achterkant van de greep een pistool's. In een artikel geschreven voor "Politie: The Law Enforcement Magazine '(zie referentie 3), Scott Smith merkt op dat, omdat laser grips worden gebouwd over de grip, de grip wordt" iets breder dan de voorraad grip. " Smith gaat verder met te zeggen dat dit van invloed kunnen zijn holster en grip grootte, en "voor mensen met kleine handen, dit is een grote zorg."

Lasermax Overwegingen

Lasermax laser bezienswaardigheden zijn niet permanent aanpassingen aan het pistool. Volgens de Lasermax website, kan het oog van hun product kenmerkende pulserende laserbundel te bekijken tot drie maal sneller dan de continue golfbundel dat door hun concurrenten. In zijn eerder geciteerde artikel (zie referentie 3), Smith merkt op dat, omdat Lasermax lasers vervangen van het pistool gids staaf, "zult u geen nieuwe holsters nodig, en uw grip grootte zal niet veranderen."

conclusies

Overheid en wetshandhavingsinstanties gebruik maken van zowel Crimson Trace en Lasermax laser bezienswaardigheden. Hoewel hun producten anders worden ontworpen, zowel fabrikanten vermelden vergelijkbare voordelen op hun websites. Zo is de keuze welke u wilt gebruiken is aan het agentschap of individu.