Cougar Flats II Tent Instructions

Cougar Flats II Tent Instructions


De Columbia Cougar Flats II tent is een grote cabine-stijl shelter. De tent is geschikt voor maximaal acht personen en heeft twee kamers en twee deuren. De regen vliegen kan worden aangepast om een ​​luifel te creëren en laat de luchtstroom bij warm weer, en een van de kamers wordt omgezet in een gedeeltelijke afgeschermde ruimte. De tent is ideaal voor grote groepen en lange termijn camping. De installatie vereist een aantal mensen om de materialen te controleren en het asiel goed te richten.

instructies

1 Schuif de twee licht-groene palen door het dak mouwen. De polen en de mouwen hebben een kleurcode om een ​​passend systeem te creëren. Schuif de oranje palen door het dak mouwen oranje naar de dakconstructie te voltooien. Bevestig de clips op het dak aan de dakliggers.

2 Bevestig de donkergroene polen aan de drieweg-verbindingselement aan de uiteinden van de lichtgroene polen. De korte, donkergroene polen ondersteuning toevoegen aan elke korte zijde van de tent. Maak de vier rode stok tot de groene drieweg stekkers aan elke hoek van het tentdak. Steek de pennen zich aan de onderste hoeken van de tent in de uiteinden van de polen. Dit zal het lichaam van de tent te verhogen.

3 Bevestig de gele palen de drieweg aansluitingen op de uiteinden van de oranje polen. Steek de pinnen op de basis van de tent in de uiteinden van de polen. Dit zal volledig rechtop en ondersteunen het lichaam van de tent.

4 Loop rond de tent en bevestig alle clips aan de tentstokken. Trek aan de tent hoeken om de stof te scherpen en het gebruik van een rots of hamer pond palen door de grond lussen aan de onderkant van de tent.

5 Drapeer het viaduct over de bovenkant van de tent. Lijn de hoeken en bevestig de haken aan de lussen gelegen aan de voet van elke pool. Maak de klittenband aan de palen voor extra ondersteuning. Monteer het zwarte palen Plaats de kant van elke pool in de zakken op de portieren van de vlieg. Dit zal een piek boven de vlieg te creëren.

Hints

  • Gebruik twee mensen om de benen hechten aan het dak. Plaats één persoon aan elke kant om te helpen tillen het dak en rechtop de tent. Een persoon voor elk van de zes poten maakt het ook mogelijk bewust de gehele tent tegelijk.
  • Bind de tent aan een boom of een rotsblok voor extra veiligheid in winderige omgevingen. De tent is zwaar, maar harde wind kan duwen voorbij.