Correct afstellen Snowboard enkelbandjes

Correct afstellen Snowboard enkelbandjes

Bij het aanpassen van de banden van uw bindingen voor betere prestaties, je wilt richten op comfort en pasvorm. Uw boot moet behaaglijk voelen in de bindingen, maar niet zo strak dat de bloedtoevoer naar je voeten is beperkt. Als de drukpunten op uw voeten pijn of je voeten krijgen koud snel op de berg, moet u uw enkelbandje los te maken. Als u de ratel zo ver het kan gaan hebben aangescherpt, maar je boot beweegt zich nog steeds rond in de binding, moet u de enkelband passen voor een strakkere pasvorm.

Stap 1

Schroef de gevoerde enkelband aan de basis van de binding met een snowboard gereedschap of inbussleutel.

Stap 2

Zoek de rij van de schroefgaten op de band van de binding. Schuif de riem een ​​schroefgat dichter bij het einde als je probeert om de riem langer te maken om de druk op je voet te verlichten. Schuif de riem een ​​schroefgat in de andere richting als je wilt om het te scherpen.

Stap 3

Schroef de band in de gekozen schroefgat. Plaats uw voet in uw boot en draai de ratel drie ruimtes om ervoor te zorgen deze nieuwe functie is comfortabeler of houdt uw boot in plaats beter, al naar gelang uw behoeften kunnen zijn.

stap 4

Draai de riem en draai het een schroefgat verder in beide richtingen als het nog niet in de juiste positie.

Tips

  • Als u niet de ratel kan draai minstens drie ruimtes, en de enkelband is nog te strak op het dichtst schroefgat tot het einde, moet je een grotere binding te kopen.
  • Houd een snowboard tool met u wanneer snowboarden in het geval dat u nodig hebt om je binden bandjes aan te passen.

Wat je nodig hebt

  • Snowboard gereedschap of inbussleutel